絲打們點整指甲?咩款?(13)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
手勢真係幾好已BOOKMARK
磨砂baby pink
發覺好多難carry色 一做磨砂就攪掂 成件事高級曬
千祈咪去伏到爆
旺角w plaza @nailtwenty20 整得好好 畫野勁靚 又唔貴
有冇圖分享下/講多啲
想問你地gel完甲之後點樣除con

啱啱gel完個排都仲除到 但大概一個禮拜多啲 啲指甲就已經長到幾乎除唔到con

跟住就拿拿臨拆左甲 到依家都無再gel過

但見到個個都gel得咁靚 自己又好想再整
呢個post前幾頁有解答過 記住爬文呀

絲打們點整指甲?咩款?(13)
https://lih.kg/apMyFgV
#73 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
Thank you
幾靚!邊間啊?
荃灣地皇 nail land
原來係呢間,之前有睇過佢啲圖,覺得佢今次修絲打你隻手嘅甲型已經算係比較好嘅一次🙈之前見過有啲比較扇,但價錢應該幾抵?
ig啲相甲形唔掂喎
見佢mark整款都要300-450 都唔平喎
有啊你有去過學?
冇啊 但我有興趣去學下
問過有二人同行優惠
睇佢Instagram 連gel都鋪唔好喎
整過一次
佢整完唔會對下兩邊指甲長度係咪一樣,
一邊手指公長咗勁多,要自己返去磨
Erm 我都承認佢啲gel有時係會有啲唔平 不過款堅靚
你去佢ig睇下 我係佢到都整咗年幾
整左年幾不如分享下心得
通常咁樣講我都覺得係打手或者係店主
希望你唔係啦下
[member]本身留長變靚返哂但斷左1隻甲入肉
但甲師唔係幫我延長而係同我全部磨到勁短貼哂邊好醜
依家好唔開心[/member]
好撚奇怪 既然話間舖好 又唔上圖 問就係自己去ig睇 做雞搵客都附圖la打手黎講 佢係咁多個post最慳皮果個
岩岩醒起 好似前幾個post有講過 之前係西九 同做開痛甲果間66乜乜nails好似有關係
印象中 價錢係唔貴ge 畫畫就66乜乜nails靚d 但基本功就係普通坊間果d咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞