絲打們點整指甲?咩款?(13)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike

睇haleynaxx ig見到 擺上嚟share下
我都覺得唔好開口埋口就指控人地係藍店..
其實你話搵佢理論 但開口語氣都唔係好
空穴來風事必有因
有d人真係唔aware自己語氣差得罪左人
唔知樓主是咪咁既人
咁既然佢都block左你就唔好咁上心 去第到整囉 又唔係得佢一間美甲店 又要比錢受氣
人地打一兩隻殘體就指控係藍店會比人話黃絲惡撚晒可能人地本身冇意見都變做討厭黃 我係咁睇 有咩講錯細力d屌
無呀 因為佢好似整得好趕咁 我都廢事出聲
我準時去到都要等半個鐘先有得整
整我整左一個鐘就整完 仲要未整完下個客已經到左
可能就係因為整得咁趕所以咁粗魯
損晒 小心會發炎 注意清潔啵
唔應該咁熱咁痛 都唔會損
唔好話人地店主
我睇完都唔想理你
其實唔好怪我咁嬲啦
我由1月10號已經揾佢想約下次整甲
一直整開好地地 突然唔覆我
我一開頭仲以為佢有事or去咗旅行
因為我從來同佢都冇發生過咩唔好既事 好普通既顧客店主關係
然後我揾咗成個禮拜都唔覆 你唔做我生意既光明正大read我message然後話唔做我生意
咁我okay 你有你自由 不讀不回真係好黑人憎
後尾用第二個電話揾佢佢又覆 後尾無情白事block埋我
你唔會想知個原因咩
我唔係一路態度差咖
佢態度我態度
後尾仲話要報警
揾過第二間冇問題 但係啖氣幾難落呀
我俾錢仲要受氣

利申:佢之前一直冇受過我氣 委屈etc
你對我好時我對你好

po出黎只係想大家咪鬼去呢種黑店
支持黃色經濟圈
圖都係冇前頭 冇人知你地開頭係點
有冇甩底 遲到
見到你講啲野都唔係咩咁善男信女姐
有唔妥就屌人藍絲咁 仲要係你assume 出黎既
或者你對藍既定義好廣泛啦
但單野好難爭得落你啵
你唔鍾意唔好去囉 反正佢都擺明唔做你生意
何必貼錢買難受
如果我自己諗到我之前有咩做錯過 eg甩底遲到
咁我緊係知自己衰 唔會再揾佢啦
問題係明明上次好地地
我真俾r爆頭都唔知點解得罪佢而令佢唔做我生意
講真今時今日仲講得出 報警呢兩個字呢
真係一早講啦 我唔會再糾結佢做乜事要block我
因為真係得藍絲先講得出
而我都唔會做藍絲生意完。
事出必有因
如果係我我唔會因為個甲師唔覆我就覺得佢block左我 仲搵第個電話去試
係咪有啲野咋 去到覺得佢block左你
外間都有啲出名甲師 好耐覆 搵佢搵兩個星期先有回覆既人

不過都係個句 搵過間囉
啖氣幾難啃 你都發洩左 出晒po
唔通去打佢一身你先落啖氣咩
你真係都幾文塞
唔係你想佢講咩
你再搵我 我夜晚三點叫你起身痾夜尿
你再搵我 我搵人獅鳥你
係邊間啊?
之前都試過貪平整到手指損晒,但$500都咁
揾過間就一定啦
呢間嘢好早之前一個親戚介紹俾我
因為佢做開 同個甲師都ok熟
我真係諗唔通先揾佢問清楚
你當我想知點解又好好奇又好
佢態度真係唔好得去邊
重點又係佢講唔出點解要唔接我個下先嬲
因為我知唔係我理虧囉
可能我冇po曬上文下理你地覺得我態度唔好
但我嬲得制del咗d對話
其實我之前態度一直冇問題 唔好話我態度差啦
唔係我自己話 我真係唔會做閪客先囉
直到佢block埋我我先忍唔住問佢
我俾咗d對話俾朋友睇 佢地都覺得正正常常
你地唔信我我都冇辦法
做好心開名啦 5嚿水喎!!
咁有時可能唔係你態度有問題佢先唔接既,可能,可能咋,可能覺得做你要太長時間、覺得你指甲難修、覺得你比較高要求等等都可以係理由既
我覺得你又唔駛咁嬲,搵過間做得開心仲好啦
咁差嘅
勁on9 乜撚嘢無心情畫 叫返個客自己畫
ini_ _ _ _ _nail
好似未見過呢到絲打講所以試下
又見都唔平諗住應該ok
正常一定唔會整損
不過我上個月整開個間無位
是但walk in搵間整
個人望落好新手我都唔知做乜會入左去佢係手腳勁大力
磨到我勁熱同剪皮剪到流哂血

之後一個月後我搵第二間換甲
見到佢磨到我有隻甲傷左入面啲肉勁紅
磨到你熱同痛已經係佢磨過龍一定要stop
不過正常有經驗一定唔會有呢啲情況發生
仲要收$500
係呀我都覺得呢間i字頭又係全個步驟都好大力
磨甲又好大力壓落去磨
似乎係太多客所以趕住搞掂咁
可能都算出名所以貴 然後做濫左掛
換著我一定發癲 佢一係賠醫藥費一係回水
整損晒重好意思收錢
重要 顏色好不均
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞