英國除咗倫敦之外其他全部都係鄉下

1018 回覆
79 Like 262 Dislike
即係唔覺得白人高級就等於係支那豬?
Goodest logic
係咪白鬼都睇唔起你呢個chick,含都唔比你含
on撚鳩人地重視生活質素多於經濟發展,生活唔係要物質,係自由冇壓力做自己鐘意既野,係香港唔撚正常,全地球有邊一個國家好似香港,未支那國lo
Northern Quarter 好多好野食
中餐china town 都唔少選擇
商場又真係柒左d 得arndale 同trafford centre
但我係香港都好少行商場所以冇咩所謂

我鍾意個到休休閒閒之餘又唔會冇娛樂
Leeds有個museum極簡陋 可能係我去過最唔掂嘅博物館 行行下見到有個區講香港 個展品係醒獅個頭
有人阻到咩, no turning point 架喇, 呵呵呵
York以前係倫敦北部首都 點可以同元朗比 btw去過好舒服
推薦arndale food count 個到有間叫viet mac(?)
個間野burger唔錯
Lunch time好多人買
係Leeds City Museum
巴打而家住緊man ?

有冇食過Rudy pizza ?
正到仆街
試下去royal armouries museum, 上次去幾多野睇
我都係咁諗,Leeds Dock 真心環境好好,好宜居
唔好話德國,之前去波蘭都覺得好過英國
國家係窮,但係城市觀望落去順眼好多,人又少閪口閪臉
同當地人相處過,話係錢少但生活得幾開心
係香港人先鐘意迫住住城市貴樓
Roundhay, headingley, alwoodley 更加好
遠少少Otley仲正,之前差d喺果度買屋
咁先舒服 全部高樓大廈石屎森林先係地獄
窮就係窮啦 係都要吹到追求生活質素
發展不一呢個係事實
連登仔因為英國先雙重標準 搵藉口
好多British Indian都好有錢 我個有錢表侄啲同學好多都係British Indian或者英國印度mix
住慣城市
鄉下少少都幾好
節奏慢啲
但有更多indian係冇錢,你去其他地方特別係佢地集中地例如Birmingham, Bradford呢d地方睇下佢地係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞