英國除咗倫敦之外其他全部都係鄉下

1018 回覆
79 Like 262 Dislike
屌你真係好撚弱智 你成世都係留喺香港啦 你可能同藍屍啱傾啲

係呀Working class 係 office 工都係㗎
你唔係當自己人上人啊
本身十二點想瞓 點知講到4點幾
咪叫你嚟倫敦囉 你鍾意去英國第二啲地方做低等人都無所謂嘅你開心咪得囉
送貨佬屌 呢度啲人真係好撚好笑
你都係瞓啦 你唔係話自己開會嘅咩
靜靜地,慢活人生,飲吓啤酒吹下水不知幾爽,好過幾百萬買張龍床,返工俾人摔到放工

屌佢老母成班人泊哂啲貨車係個terminal出面點撚入去送
game唔垃圾
但有啲玩家真係好垃圾
Sure. But do not say other than London the rest of the UK is pretty primative. I know and you know and most people know what you are trying to say and do. Five feather.

Lastly as most of my Brits friends would say only people with the lowest form of wit will attack people's language ability or even their use of grammar.

I respectfully suggest that you crawl back to the tiny little hole from which you came out.

Have a very good weekend.
想提醒大家佢係一等人
其他全部都二等人
我咪話咗 windsor 呀嗰啲地方咪好囉 但係超過80%郊區都係屎坑
咩開會
聽日諗住去百貨公司揀禮物比老豆老母
但諗諗下肯撚定爆多人
上JL買送過黎好似方便啲
個問題係,如果你有一日真係計唔掂條數搬去郊區,你搵到嗰份工 most likely 都係俾人捽到放工
唔好誤導人啦
我番firm朝九晚五仲有flexi hour
四點幾啲人開始走
如果唔係好人好姐north london仲有啲咩睇

如果真係睇熱狗嘅話,tottenham 係貧民區嚟㗎
我有好多朋友都係住象堡 完全唔理解
JL 上網買嘢都上 JL 肯定其他網平啲啦如果有嘅話
同埋有 delivery before christmas 咩
Knightsbridge, South Kensington, Hyde Park附近一帶都好好住
原來你係返呢啲工 我只可以講咁你都係開心嘅
電器野一係JL一係官網穩陣啲
買個售後安心啲
之前幾次跟JL買野 一有問題就直接成個換 唔洗煩
Glasgow effect
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞