英國除咗倫敦之外其他全部都係鄉下

1018 回覆
79 Like 262 Dislike
真係好唔撚掂
英國嘅手足應該同意
咁撚北

經濟唔掂 周圍都好樣衰

買樓仲要俾人呃

有咩咁好

仲要唐人街咁大 好多支那人
Newcastle, Manchester, Leeds, Birmingham 呢d 大城邊忽鄉下
數據上除咗英國最東南之外經濟數據平均高過歐盟平均之外
所有地方都差好多
真係靠東南拉起哂成個國家經濟
但係啲鄉村真係好撚痴線喎

經濟唔掂,好多周街乞兒好大浸尿未,仲要所有嘢6閂,你真係要去住試吓你就知有幾仆街

我依家喺倫敦,希望成世都唔使返去

超級多黑人中東人印度人

你唔講 brum 都冇咁嬲
成個市中心係得一條街 加多一個商場
係垃圾中嘅垃圾
真係牛津係分界線

伯明翰已經係垃圾
鄉下物價分分鐘仲高個倫敦
曼徹斯特 伯明翰 格拉斯哥算ok啦
你啱呀High street 嗰啲鋪頭係貴到仆街因為全部獨市

雖然買食物就多啲poundland但如果真係全部食物都係嗰度買就真係會早死10年

所以真係好撚垃圾
同你個名一樣
伯明翰係垃圾中嘅垃圾 同新德里冇分別

格拉斯哥窮到仆街 平均壽命係52歲

曼徹斯特仲多支那人過倫敦
真係好垃圾㗎 你真係要去一轉
英女王都未撚去過啲咁撚垃圾嘅地方

遲啲一定倫敦脱英
跟本外國就係咁喎,其實係我地由細到大一路比TVB誤導
唔知點解華人舖頭啲樣同倫敦比貴一截
有好多人都戇鳩鳩以為外國生活就好好

雖然而家嘅香港係垃圾係屎係賤種係地底泥

但如果你去外國揀錯地方落腳 你都係一樣死得好慘
其實poundland係乜?一元商店定759阿信屋咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞