有無人成日同另一半傾咸濕野?(3)

1001 回覆
28 Like 23 Dislike
好鍾意俾條女用高踭鞋踩我條巨龍 同佢行街睇鞋都會自動問我咩款先踩得爽 然後買翻屋企慢慢玩

On9

唔痛咩

好m
去完街返黎一睇又幾十頁

快啲返黎一齊吹

你地好痴線,幾時玩埋屎尿
去完街返黎一睇又幾十頁

快啲返黎一齊吹

你地好痴線,幾時玩埋屎尿

屎尿一定唔玩 chilunsin
去完街返黎一睇又幾十頁

啱啱先返到屋企 你地班友仔啊
好鍾意俾條女用高踭鞋踩我條巨龍 同佢行街睇鞋都會自動問我咩款先踩得爽 然後買翻屋企慢慢玩

On9

唔痛咩

好m

冇就住力咁踩會斷

On9

唔痛咩

好m

冇就住力咁踩會斷

假膠啦條友
唉 女朋友對自己好d都算 莫講話扑野
佢講公事嬲 哄緊佢都可以發我脾氣
唔知係覺得我唔識哄定咩

我關心個對象佢都開始愈黎愈不解溫柔
唉屌 係咪又淡
我係咪又要放棄

你點氹先?
做乜突然咁 明明啱啱先有希望

以前就係理性分析比佢聽 佢話唔鐘意 話唔係想聽人教訓
之後而家都剩聽同小小附和佢 又唔岩佢心意

係咪想你好似氹細路咁氹佢 女人都係鍾意聽好野

試過 冇用 佢會話同你講緊正經野

咁真係唔知佢想點

唉 但太多野好難話分就分 又懶得面對新既野 重頭黎過都幾煩

On9

唔痛咩

好m

冇就住力咁踩會斷

起初唔多識含 ex比牙刮到都嗌痛 高踭鞋個踭唔會刮到勁痛咩

腳膠

On9

唔痛咩

好m

冇就住力咁踩會斷

起初唔多識含 ex比牙刮到都嗌痛 高踭鞋個踭唔會刮到勁痛咩

冇可能 踩咁痛
唉 女朋友對自己好d都算 莫講話扑野
佢講公事嬲 哄緊佢都可以發我脾氣
唔知係覺得我唔識哄定咩

我關心個對象佢都開始愈黎愈不解溫柔
唉屌 係咪又淡
我係咪又要放棄

你地唔係男女朋友關係,難講d既
唉有時真係好灰 搵個鐘意自己既好過搵個自己鐘意永遠係岩

一開始feel到佢鐘意既
不過long d又見唔到..... 可能始終唔work啦....

應該話 情侶long d都難維持
更何況未一齊

喊出黎
去完街返黎一睇又幾十頁

等你

啱啱搭車唔覺眼有人扯

你點氹先?

咁真係唔知佢想點

唉忍下啦唯有 雖然發脾氣係煩 但咁樣就分好可惜

我都覺
不如靜靜地坐低傾下

你點氹先?

咁真係唔知佢想點

你點氹先?

咁真係唔知佢想點

索性唔好理佢

咁真係唔知佢想點

我都覺
不如靜靜地坐低傾下

經常 佢唔會肯 會黑面
講:嗯 傾完未 好煩
新人lm
去完街返黎一睇又幾十頁

等你

啱啱搭車唔覺眼有人扯

邊有咁易遇到呀變態
有我都想𥄫呀呀呀

變態

咁真係唔知佢想點

索性唔好理佢

唯一方法 但我又係唔解決唔安樂既人
唯有我就佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞