有無人成日同另一半傾咸濕野?(3)

1001 回覆
28 Like 23 Dislike

冇喇同佢對望左一眼就零眼神交流
可能覺得我係雞 咁淫底

準備又要比人問做唔做sp了

唔做呀
應該係得圖書館個次先咁黑仔

想知

有次係u個圖書館溫書 無啦啦比人拎電話 之後wtsapp問我做唔做sp
屌真係黑歷史

絲打講左兩次 真係黑歷史

咁佢問呀嘛

再講ok?

明顯我就唔係

又話想做貓 貓通常都係傲嬌 啱哂你

想做你主人又要講出口咩

應該會有好多手膠黎追斬我

好仲意逼佢地講啲平時唔會講既野

其實都係扮到好委屈好羞恥
但被調教真係好好玩 心靈上被馴服

插到中途停低 係窿口係咁磨 然後問佢想要講大聲d/迫佢做某d野 肯就插到最入插一下

試過一次 但要去到佢最high果陣佢先肯咁玩
痴線放工喺街睇住個post都硬硬地
本寶寶凱旋歸來
唔公平啊我啱啱放學咋 咁快廿幾頁

明明你就係傲嬌

明顯我就唔係

想做你主人又要講出口咩

咩叫手膠

鍾意奶手
好鍾意奶手指同手筋

我女朋友想含我果陣都係奶手先
之後問:老公俾唔俾我含第二度
本寶寶凱旋歸來

慢慢追

唔做呀
應該係得圖書館個次先咁黑仔

想知

有次係u個圖書館溫書 無啦啦比人拎電話 之後wtsapp問我做唔做sp
屌真係黑歷史

絲打講左兩次 真係黑歷史

咁佢問呀嘛

再講ok?

屌你 罰你唱肥婆晚晚要食牛腩

唔唱呀
點解要逼我唱你

明明你就係傲嬌

明顯我就唔係

想做你主人又要講出口咩

咩叫手膠

鍾意奶手
好鍾意奶手指同手筋

手膠post實有你份啦

明明你就係傲嬌

明顯我就唔係

想做你主人又要講出口咩

得巴好s

哼!唔係你估
本寶寶凱旋歸來

慢慢追

嬲呀

想做你主人又要講出口咩

插到中途停低 係窿口係咁磨 然後問佢想要講大聲d/迫佢做某d野 肯就插到最入插一下

好正 迫佢望著塊鏡
本寶寶凱旋歸來

慢慢追

嬲呀

唔睇哂今晚內射你

想做你主人又要講出口咩

求下你入去啦 , 大力啲插 , 我好餓呀

想做你主人又要講出口咩

好正 迫佢望著塊鏡

同好
要佢望住自己俾我屌個淫樣

好正 迫佢望著塊鏡

同好
要佢望住自己俾我屌個淫樣

係 跟著佢會用手掩口又笑又嗌咁

想做你主人又要講出口咩

求下你入去啦 , 大力啲插 , 我好餓呀

要佢大聲講:求下老公大力屌我
本寶寶凱旋歸來

慢慢追

嬲呀

唔睇哂今晚內射你

沖埋涼先

明明你就係傲嬌

明顯我就唔係

想做你主人又要講出口咩

咩叫手膠

鍾意奶手
好鍾意奶手指同手筋

我女朋友想含我果陣都係奶手先
之後問:老公俾唔俾我含第二度

我都係含佢食指引到佢硬硬地先除褲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞