有無人成日同另一半傾咸濕野?(3)

1001 回覆
28 Like 23 Dislike
痴線一訓醒3都開埋
唔知係咪琴日睇得個post太多
發夢都發個春夢

咁正
冇發春夢 不過今朝訓醒忍唔住diy左一鑊

準備緊黎料

八掛下你地點diy法

我有玩具
但想玩耐啲會突登放係出門了自己了到流哂水
先一野插入去
仲會跟住av個節奏大大力插

有時玩下震蛋 多數都係用假鳩 唔玩玩具真係唔得
捽碟已經滿足唔到

冇男朋友咩

一月時散左
痴線一訓醒3都開埋
發夢都發個春夢

咁正

準備緊黎料

八掛下你地點diy法

我有玩具
先一野插入去

買咗隻震強俾女朋友,但佢好似唔太好咁

震蛋其實無乜用 買電動假狗, 塞埋入去
痴線一訓醒3都開埋
發夢都發個春夢

咁正

準備緊黎料

八掛下你地點diy法

我有玩具
先一野插入去

要加埋有轉震豆豆個個位
一齊開包高潮
我個ex以前好淫 成日傾淫嘢又一個星期搞幾次 搞到我好大食

而家呢個講1句就黑面 嬲 冇哂情趣 同佢傾佢又話佢唔想要 冇興趣

點算呀 我覺得呢個女仔好好嫁
但要日日打丁真係好似冇女咁

好灰

同你一樣 搞到肉體上出軌 只因條女性冷感 但佢係好女仔嚟
有冇巴絲有主奴慾依樣野,成日驚比人覺得我變撚態
屌啱啱上堂個陣比個男仔fd見到我係度睇呢個post 即刻用啲唔知咩眼神望住我

你禁低佢,同佢講
你再望信唔信我食左你

冇喇同佢對望左一眼就零眼神交流
可能覺得我係雞 咁淫底

準備又要比人問做唔做sp了
痴線一訓醒3都開埋
發夢都發個春夢

咁正

準備緊黎料

八掛下你地點diy法

我有玩具
先一野插入去

女朋友一向唔比用手,更加唔好講口
點搞好 佢話驚有菌,洗左手剪哂甲都係咁,隔著底褲卒佢又好high,但想申手就縮

有時候用手啱位都好爽好舒服
仲要聽到水聲

咁正

準備緊黎料

八掛下你地點diy法

我有玩具
先一野插入去

要加埋有轉震豆豆個個位
一齊開包高潮

震埋豆豆真係好爽 玩一陣就噴哂水

我係買嚟震佢豆豆,手指喺入面了
征服啲傲嬌女先正
我個ex以前好淫 成日傾淫嘢又一個星期搞幾次 搞到我好大食

而家呢個講1句就黑面 嬲 冇哂情趣 同佢傾佢又話佢唔想要 冇興趣

點算呀 我覺得呢個女仔好好嫁
但要日日打丁真係好似冇女咁

好灰

同你一樣 搞到肉體上出軌 只因條女性冷感 但佢係好女仔嚟

一模一撚樣 先廿零歲

可以玩ga 男朋友命令我今日收工著裙唔准著低褲
痴線一訓醒3都開埋
發夢都發個春夢

咁正

準備緊黎料

八掛下你地點diy法

我有玩具
先一野插入去

女朋友一向唔比用手,更加唔好講口
點搞好 佢話驚有菌,洗左手剪哂甲都係咁,隔著底褲卒佢又好high,但想申手就縮

有時候用手啱位都好爽好舒服
仲要聽到水聲

有啊,濕哂 但用手掂即縮
屌啱啱上堂個陣比個男仔fd見到我係度睇呢個post 即刻用啲唔知咩眼神望住我

你禁低佢,同佢講
你再望信唔信我食左你

冇喇同佢對望左一眼就零眼神交流
可能覺得我係雞 咁淫底

準備又要比人問做唔做sp了

唔做呀
應該係得圖書館個次先咁黑仔

想知

你就好
那有伴比我玩

你就好
那有伴比我玩

巴打格劍岩唔岩
痴線一訓醒3都開埋
發夢都發個春夢

琴晚睇住男朋友大jj張相訓著左
之後今朝一開電話見到就成個人醒哂

夢到比人大大力咁奶
跟住係街係咁比佢彈bra帶同揸
最後上左佢屋企大戰
搞到一起身再睇返個post 而家濕到痴線

睇到想要

係 所以而家要做啲正經野先
個夢真係勁仔細

你個春夢好正

但個對象我無記憶係邊個黎
夢入面佢好好技巧 嗚啊

我都試過夢入面被人抱住黎屌
下下都郁得好勁好大動作
我又叫得好大聲
但夢就係夢 冇感覺

夢到比人大大力咁奶
最後上左佢屋企大戰

睇到想要

個夢真係勁仔細

你個春夢好正

夢入面佢好好技巧 嗚啊

下下都郁得好勁好大動作
我又叫得好大聲
但夢就係夢 冇感覺

一醒就濕哂
偶然會
通常都係欖欖下就唔知點解會講
會問我有無嫌棄佢身材

夢到比人大大力咁奶
最後上左佢屋企大戰

睇到想要

個夢真係勁仔細

你個春夢好正

夢入面佢好好技巧 嗚啊

下下都郁得好勁好大動作
我又叫得好大聲
但夢就係夢 冇感覺

點會冇 成日射完又要換褲 雖然正 但好煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞