有無人成日同另一半傾咸濕野?(3)

1001 回覆
28 Like 23 Dislike
痴線一訓醒3都開埋
唔知係咪琴日睇得個post太多
發夢都發個春夢

咁正
冇發春夢 不過今朝訓醒忍唔住diy左一鑊

準備緊黎料

八掛下你地點diy法

我有玩具
但想玩耐啲會突登放係出門了自己了到流哂水
先一野插入去
仲會跟住av個節奏大大力插

有時玩下震蛋 多數都係用假鳩 唔玩玩具真係唔得
捽碟已經滿足唔到

屌你地私自傾

你地喺(2)都自私傾啦
我陪你

都係你明我
今晚要準時睇av!

有咩睇 睇開tumblr 好多抖s睇

我都成日睇Tumblr 啲鳩好多青筋好想奶

原來咁多人有睇
不過有時d仆街會無啦啦po hehe片
我屌佢老味

因為tumblr有其他on9好笑野 睇av都係自己之後先發現有

我全部都係follow d咸野
唔知邊度有好笑野睇
屌你地私自傾

你地喺(2)都自私傾啦
我陪你

都係你明我
今晚要準時睇av!

原來咁多人有睇
我屌佢老味

tumblr好多hehe gif同片

食屎狗黎
又唔寫低係gay片
真係睇到扯撚哂
你地班痴女有冇樣睇
想識返個做女友瘋狂交換體液

都係你明我
今晚要準時睇av!

tumblr有哂手筋j筋

唔知點解啲筋真係勁好j

其實姐係大隻,操到d筋勁粗,gym room成日見

去做gym最中意睇啲仔仔啲手
但見到幼腳真係無哂興趣

幼腳其實佢地都唔想 有時肉生唔到都冇計

咁正
冇發春夢 不過今朝訓醒忍唔住diy左一鑊

準備緊黎料

八掛下你地點diy法

我有玩具
先一野插入去

捽碟已經滿足唔到

不如講下有咩技巧仲好 想食依班女根本冇可能
巴黎既

你地喺(2)都自私傾啦
我陪你

都係你明我
今晚要準時睇av!

原來咁多人有睇
我屌佢老味

食屎狗黎
又唔寫低係gay片

同時有好多身材正女女 護眼返哂 見到個個腰幼蘿油大咁後入好妒忌

你地喺(2)都自私傾啦
我陪你

都係你明我
今晚要準時睇av!

原來咁多人有睇
我屌佢老味

食屎狗黎
又唔寫低係gay片

就係引你中伏

好彩我一開始睇都係眼看手勿動
J錯就仆街
肯定一世有陰影

唔知點解啲筋真係勁好j

識個男仔又多筋 手指又長又幼
不過高瘦男嚟 冇咩性趣
不過都幾bfable

可能熟落夾呢 啲手指實好好奶

我都想奶 含實唔放

含住奶 慢慢奶埋手臂啲筋
奶到佢扯恆哂 大大力扯我啲頭髮去含佢j為止

佢純過蒸餾水
希望係扮啦

都係你明我
今晚要準時睇av!

原來咁多人有睇
我屌佢老味

食屎狗黎
又唔寫低係gay片

同時有好多身材正女女 護眼返哂 見到個個腰幼蘿油大咁後入好妒忌

狗仔式對波浪下浪下

有d真係好正
比AV真實感強好多

唔知點解啲筋真係勁好j

不過高瘦男嚟 冇咩性趣
不過都幾bfable

我都想奶 含實唔放

佢純過蒸餾水
希望係扮啦

呢d邊度有樣睇

準備緊黎料

八掛下你地點diy法

我有玩具
先一野插入去

捽碟已經滿足唔到

不如講下有咩技巧仲好 想食依班女根本冇可能
巴黎既

咒你上tumblr睇親都係hehe片

好波
希望多d人中伏

原來咁多人有睇
我屌佢老味

食屎狗黎
又唔寫低係gay片

狗仔式對波浪下浪下

勁大力插入去patpat有波浪咁先正 我個pat會咁就好

唔知點解啲筋真係勁好j

不過高瘦男嚟 冇咩性趣
不過都幾bfable

我都想奶 含實唔放

佢純過蒸餾水
希望係扮啦

呢d邊度有樣睇

咁又係 冇撩過佢 費事俾人唱姣仔

原來咁多人有睇
我屌佢老味

食屎狗黎
又唔寫低係gay片

狗仔式對波浪下浪下

勁大力插入去patpat有波浪咁先正 我個pat會咁就好

唔好成日掛住節食減肥咪得
而家d人淨係想對腳瘦

原來咁多人有睇
我屌佢老味

食屎狗黎
又唔寫低係gay片

狗仔式對波浪下浪下

有d真係好正
比AV真實感強好多

Yes 好易代入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞