有無人成日同另一半傾咸濕野?(3)

1001 回覆
28 Like 23 Dislike

唔知點解啲筋真係勁好j

識個男仔又多筋 手指又長又幼
不過高瘦男嚟 冇咩性趣
不過都幾bfable

可能熟落夾呢 啲手指實好好奶

我都想奶 含實唔放

含住奶 慢慢奶埋手臂啲筋
奶到佢扯恆哂 大大力扯我啲頭髮去含佢j為止

佢純過蒸餾水
希望係扮啦

呢d邊度有樣睇

咁又係 冇撩過佢 費事俾人唱姣仔

讀中學真係唔好亂黎
除非而家拍拖拍左一段時間
唔想係FB/連登見到你真人

原來咁多人有睇
不過有時d仆街會無啦啦po hehe片
我屌佢老味

tumblr好多hehe gif同片

食屎狗黎
又唔寫低係gay片

同時有好多身材正女女 護眼返哂 見到個個腰幼蘿油大咁後入好妒忌

狗仔式對波浪下浪下

勁大力插入去patpat有波浪咁先正 我個pat會咁就好

唔好成日掛住節食減肥咪得
而家d人淨係想對腳瘦

放心 我一定唔會 小腿本身幼
同埋一減就會減左對波 係肥左啲先似返屋企人cup數

可能熟落夾呢 啲手指實好好奶

我都想奶 含實唔放

含住奶 慢慢奶埋手臂啲筋
奶到佢扯恆哂 大大力扯我啲頭髮去含佢j為止

佢純過蒸餾水
希望係扮啦

呢d邊度有樣睇

咁又係 冇撩過佢 費事俾人唱姣仔

讀中學真係唔好亂黎
除非而家拍拖拍左一段時間
唔想係FB/連登見到你真人

本寶寶小心行事 你唔會見到我

又話想做貓 貓通常都係傲嬌 啱哂你

想做你主人又要講出口咩

應該會有好多手膠黎追斬我

咩叫手膠

鍾意奶手
好鍾意奶手指同手筋

手膠post實有你份啦

我D手筋好粗

想做你主人又要講出口咩

咩叫手膠

鍾意奶手
好鍾意奶手指同手筋

手膠post實有你份啦

我D手筋好粗

唉 女朋友對自己好d都算 莫講話扑野
佢講公事嬲 哄緊佢都可以發我脾氣
唔知係覺得我唔識哄定咩

食屎狗黎
又唔寫低係gay片

同時有好多身材正女女 護眼返哂 見到個個腰幼蘿油大咁後入好妒忌

狗仔式對波浪下浪下

勁大力插入去patpat有波浪咁先正 我個pat會咁就好

唔好成日掛住節食減肥咪得
而家d人淨係想對腳瘦

放心 我一定唔會 小腿本身幼
同埋一減就會減左對波 係肥左啲先似返屋企人cup數

最緊要係對波

尤其是其他人冇波時你有波真係有啲暗爽
多謝媽咪
唔知係覺得我唔識哄定咩

我關心個對象佢都開始愈黎愈不解溫柔
唉屌 係咪又淡
我係咪又要放棄

不如講下有咩技巧仲好 想食依班女根本冇可能
巴黎既

今晚去爆房
唔知係覺得我唔識哄定咩

唉屌 係咪又淡
我係咪又要放棄

你地唔係男女朋友關係,難講d既
唉有時真係好灰 搵個鐘意自己既好過搵個自己鐘意永遠係岩
唔知係覺得我唔識哄定咩

唉屌 係咪又淡
我係咪又要放棄

你點氹先?
做乜突然咁 明明啱啱先有希望

以前就係理性分析比佢聽 佢話唔鐘意 話唔係想聽人教訓
之後而家都剩聽同小小附和佢 又唔岩佢心意
可唔可以教我幫男朋友含 試過好多次含左一陣就含唔落 但又想等佢開心下
唔知係覺得我唔識哄定咩

唉屌 係咪又淡
我係咪又要放棄

你地唔係男女朋友關係,難講d既
唉有時真係好灰 搵個鐘意自己既好過搵個自己鐘意永遠係岩

一開始feel到佢鐘意既
不過long d又見唔到..... 可能始終唔work啦....
好鍾意俾條女用高踭鞋踩我條巨龍 同佢行街睇鞋都會自動問我咩款先踩得爽 然後買翻屋企慢慢玩

咩叫手膠

鍾意奶手
好鍾意奶手指同手筋

手膠post實有你份啦

我D手筋好粗

轉頭upload張相上黎
成個post真係越睇越痕
唔知係覺得我唔識哄定咩

唉屌 係咪又淡
我係咪又要放棄

你點氹先?
做乜突然咁 明明啱啱先有希望

以前就係理性分析比佢聽 佢話唔鐘意 話唔係想聽人教訓
之後而家都剩聽同小小附和佢 又唔岩佢心意

係咪想你好似氹細路咁氹佢 女人都係鍾意聽好野

試過 冇用 佢會話同你講緊正經野
好鍾意俾條女用高踭鞋踩我條巨龍 同佢行街睇鞋都會自動問我咩款先踩得爽 然後買翻屋企慢慢玩

On9
去完街返黎一睇又幾十頁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞