淺黃崩潰:到底依家仲有咩係食得架??!!!

572 回覆
3000 Like 50 Dislike
英國成個國家奶緊共喎
Pish
根本聖安娜, 同大快活都唔係黃
何來取代
要幫襯, 就儘量唔好幫襯連鎖店
就算入左普通藍店都唔好入連鎖店(紅)
Push
有貼民主派區議員poster都可以支持 個人覺得 好多野都可以label嘅 有時中1,2次伏唔係問題 入面d人講嘢藍嘅都可以收得皮 又可以睇下後生多唔多

雖則呢d太過主觀 但可以做參考資料

btw 我覺得黃色經濟圈都真係幾麻煩 和你eat個app唔係咁好用 個google map keep住update果個又好難睇 我覺得認真最簡單嘅真係直接打個名 將個d野分曬類 好似拉麵西餐中餐 其他非飲食業嘅嘢都可以咁做 之後再自己打名search間野仲方便
掟佢落山
聖安娜高層一定係藍,美心淪落到如斯境地,聖安娜最開心,佢唔阻止寫光復香港,時代革命生日牌,唔代表佢地高層係黃,只不過暗地裏笑9美心有生意唔做

利申,朋友聖安娜做,所以首選一定係黃色小店,但聖安娜冇阻止寫生日牌,聖安娜幫唔幫襯,自己決定
我個區得一間黃店, 所以我都明
我既做法係所有連鎖店(外資除外)都唔幫襯
講明係藍既都唔幫襯
替代方案係幫襯冇政治立場既小店
123 by ella係日本城旗下
p牌推唔郁
大班先黃
聖安娜都冇出過聲
唔出聲即係做番本份,唔洗嘉獎,亦唔洗懲罰。
根本全香港九成嘅都有大陸背景
啲手足俾人打到頭破血流/輪姦非禮/被自殺 你就一餐唔食美心都忍唔到 好唔好意思啊
無骨氣香港人
替唔到咪唔撚食
戒左m記kfc 半年

換嚟一星期食兩三次龍門,好似仲肥咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞