淺黃崩潰:到底依家仲有咩係食得架??!!!

572 回覆
3000 Like 50 Dislike
拉一派打一派
少黃店既地區成日食大快活
輕輕帶過先,其實未搞黃藍經濟圈前,美心及旗下一間都無幫襯過,包括乜鳩Starbucks,元気。注重食物原料質素既人一定唔會幫襯呢啲舖頭,何況大把小店質數好又平過佢
聖安娜係利豐集團,應該點都未算係黃掛.....

冇記錯既話 黃嗰間應該係大班先啱喎
新屎坑咪多人排
加藤而家都全日旺場
拒絕精神潔癖式圍爐取暖
麵包最黃應該係小店果類,好多區嘅小店麵包鋪都係深黃

其次可以揀聖安娜同埋A1
push
https://bit.ly/2rVjDkP

Pls retweet/share/comment

手足互科
大班黃?真係唔知
大班分店太少 一時醒唔起除左美心聖安娜仲有佢
非藍好食都會幫趁,除非佢明確藍左就無辦法,好食都照抵制。
冇24
壽司除咗壽司郎有冇

唔想要等三個月先過到癮
push
屌你hi,你班垃圾。細路女都知盡量唔消費啦,少消費就無呢個藍扮黄問題。咁多人死,700幾失踪,你班嘢卻研究緊食乜,你地係港🐷嚟,明無?唔好再開呢D垃圾po
推樓豬
我覺得應該搞個限時幫襯優惠 好似嗰四間同曹永廉割咗嘅公司咁 就到聖誕新年 要完全唔買禮物係冇可能 既然係咁 不如提議或者呼籲黃圈幫襯嗰四間公司(當然真黃優先)

做生意梗係睇錢至上 佢地就係驚唔表態會比人呼籲罷買派嬲先割 歸根究底都係驚影響業績 但如果最後表態割撐警偽人之後條數仲差咗嘅 之後啲公司未必有勇氣跟隊埋邊 起碼短時間造到個勢岀嚟 話比本地公司知 你杯葛tvb杯撐警偽人 咁市民大眾自然會支持你

同埋依家黃色經濟圈唔知係有人搞事定有人走火入魔將條線set到有咁高得咁高 想將黃圈變小圈子 都未發大嚟搞就又審查又割淺黃
唔知點解個個都prefer間新野多過加藤屋
明明人地未表態,點解唔先支持一路以嚟支持我地咁耐嘅加藤屋呢
仲有食多啲黃色唔出名小店,平時小弟我知實有小店無人排,次次見黃店排隊就唔食,所以未食過啲出名嘅黃店
聖安娜點到唔會係黃囉
支持 我地係要針對藍店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞