淺黃崩潰:到底依家仲有咩係食得架??!!!

572 回覆
3000 Like 50 Dislike
唔确定佢係黄,就唔消費,带三文治返公司食囉。投奔怒海時船飛都要錢架,做乜要幫襯D pk? 華為5g又平又好用人地都可以彈佢鐘,你班最前排嘅所謂抗爭者卻咁樣?真係🐷奶到呢
睇你咩區
黃店嘅話
旺角太子有間叫東京街,撚過cctvb訪問
深水埗有間叫千之味
加藤屋剩係肯跟機罷工果下已經超越曬
A
渡輪+行路
要推廣下啲黃色經濟圈apps比中老年人用,其實好多中老年人都支持我地,但佢地未必跟得咁緊同識download apps用,大家不妨教下佢地同推廣下黃色經濟圈。又唔係個個人都上連登

另外其實組織工會都係一樣道理,最好有連儂文宣同擺街站宣傳下我地嘅理念(黃色經濟圈同工會)
唔該哂Ching
首先你要收拾心情,係最低消費模式。咁好多扮黄或衙門搞黄嘅問題就無嘅喇。
https://www.restart-hk.com/ShopList.html#SearchBody

食之前查一查,黃色或榜上無名都食得
S
Agree
721 831 101 1111 1112
真係生面麵包,未無海底撈係藍定黄嘅問題喇,屌,出面日日屍體發現,日日失踪人口。你同我日日開po 研究邊到好嘢食?
Yes,咁岩依家forevercheap同件姚臭化俾凌遲底割蓆全民恥笑
趁呢個勢係聖誕新年做限時懲罰(真黃假黃wfc,主要係用黎展示我方經濟實力)
如果一割完業績好咗一定可以吸引更多人歸邊/同藍營割
食生面麵包都唔食藍,唔食色不明。是咁。身體力行。
屍體發現同失蹤人口都要食飯架下話
你唔食人地都要食啦
同埋依家係講緊點樣整撚死藍店
唔係研究緊邊度好食
又迫人玩苦行?
係唔係只食生面麵包就要割啊?係嘅話快D去轉藍啦柒頭
好有心 推呢個
苦行你老母啊,唔确定佢係黄你食乜鳩啊?返屋企食唔係食,自带三文治唔係食啊?🐷就係🐷嚟
去百佳/hkmall自己執野黎煮啦實無死
認真 係ok買份三文治加盒奶 已經好飽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞