有無人去過HKU nursing MMI????

182 回覆
2 Like 4 Dislike
1個月~ 對對對! cgpa 3.0就ok
聽日就in
絲打你幾多cgpa?
加油加油希望下年見到你哋
你係副學士?我cgpa 過3不過唔太高
你cgpa幾多?
聽日in我都好緊張,我in 1220
完全唔洗驚,個面試鳩嘅,好似你平時同人傾計咁答返啲正常嘅嘢畀interviewers 就ok,平常心
希望到時唔會好騰雞,我面試本身唔叻,好驚到時個interviewer黑我面我又勁淆
我面試都唔叻,上年有個station dead撚咗成分鐘添,照入到,真係唔洗驚
師兄好fit,d問題難唔難?
完全唔難,一個station問剪報,關於急救班,我就係喺呢個station收皮,跟住第二個就扮社工同獨居老人吹水,個interviewer做獨居老人,一個就係bio攞A但係其實你實際攞B係個老師出錯龜,跟住你老豆老母就獎咗你部新電話,因為佢哋應承咗你bio攞A就送畀你,咁你會點。
總知啲問題同上面嗰個人講嘅一樣都係無聊戇鳩鳩嘅垃圾問題,完全唔洗驚,希望下年如果我做到組爸媽會見到你哋
加油啊你係year 1?
好多謝巴打,希望到時有緣見
我asso year 2,不過我in year 1 entry
係咪每日唔同time slot 既題目都全部唔一樣?想問下邊題係中文in邊條係英文,好怕問啲時事/moral野
我都係in year 1 entry
絲打聽日一齊加油
第一條問題:
唔知呀,上咗岸同大同冇交流過嗰陣in問邊題,真係答唔到你sorry,上咗岸之後真係wfc interview
第二條問題:
剪報英,獨居老人吹水中,bio英,仲有條唔記得咗但係係中文問嘅。
呀,仲有樣提你哋,應該就正常係喺PC考,到時走唔好落多層,上年我in完同timeslot有個傻鳩落多咗層推門跟住成層樓響警鐘
今年你只係報左hku non-ju?定係有報埋其他學校?
多謝ching既replyching 上年報senior entry定year 1?
我retake jupas入同你哋一樣18dse
唔講太多我有中同都係聽日in,加油呀你哋
仲有cuhk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞