懷疑會員蔣介石(翻生)開分身

141 回覆
7 Like 15 Dislike
喂 admin
你禁完佢言 佢開個新acc出黎推鳩人地post
咁禁黎把撚?

私怨撚,你係唔知個柒字點寫?

Dse 1分既蔣介石(翻生)應該唔知
又loop私怨撚
專覆蔣生post

求其都屈到佢鳩推三個post

就算唔係蔣分身都應該禁言
連仔咁都唔ban佢
究竟係懶左定係覺得蔣狗有宣傳價值幫佢谷流量?
訓先,唔似得d痴線佬為左私怨而唔訓

爭乜嘢啫,兩個都衰架啦,不過如果係講道理嘅樓主冇屌錯蔣生,係衰私怨心重啫,道理上蔣生係理虧。

你睇得熱血同本民青post多?乜都私怨前私怨後

如果我開post屌柒你就係私怨 因為你冇影響大圍 純粹係我個人覺得你柒

你自己鐘意可以追post 係蔣狗淋油事件同佢第一次番紅登 道歉我都係撐佢
係佢道完歉仲走去搞紅登 後來又係時事台洗版我先開post講佢
到近期佢鳩屈人柒左唔認 仲不停柒化呢邊 我先屌佢
何來同佢有私怨?

最私怨就係你
我屌柒完你個屈毛list 你就盲撐蔣狗屈我係洪狗果d就係私怨啦

宜家知蔣狗幾柒未

我幾時有盲撐蔣公?又幾時有屈你係洪非凡?

只係建基於你嘅言行而對你嘅身份有所懷疑,我由頭到尾都冇直指你係洪非凡,只係懷疑、覺得好似咋喎,好心你就咪火遮眼,爬下文先好再話我。

仲有,我果份唔淨只係五毛list,亦唔係話想屈毛,裡面有齊留言紀錄,有哂cap圖,你係覺得我屈緊邊個就請提出理據。

爭乜嘢啫,兩個都衰架啦,不過如果係講道理嘅樓主冇屌錯蔣生,係衰私怨心重啫,道理上蔣生係理虧。

如果我開post屌柒你就係私怨 因為你冇影響大圍 純粹係我個人覺得你柒

你自己鐘意可以追post 係蔣狗淋油事件同佢第一次番紅登 道歉我都係撐佢
係佢道完歉仲走去搞紅登 後來又係時事台洗版我先開post講佢
何來同佢有私怨?

最私怨就係你
我屌柒完你個屈毛list 你就盲撐蔣狗屈我係洪狗果d就係私怨啦

宜家知蔣狗幾柒未

只係建基於你嘅言行而對你嘅身份有所懷疑,我由頭到尾都冇直指你係洪非凡,只係懷疑、覺得好似咋喎,好心你就咪火遮眼,爬下文先好再話我。

仲有,我果份唔淨只係五毛list,亦唔係話想屈毛,裡面有齊留言紀錄,有哂cap圖,你係覺得我屈緊邊個就請提出理據。

你五毛list鳩屈之前都屌過 你又冇死撐
係你單單打打我先至提番
如果再討論落去就真係私怨撚

我只係希望 你自己諗下蔣狗最近玩洗版 搶光環 割蓆 柒化連登

再諗下係咪應該調教下佢呀

何來同佢有私怨?

最私怨就係你

宜家知蔣狗幾柒未

你五毛list鳩屈之前都屌過 你又冇死撐
係你單單打打我先至提番
如果再討論落去就真係私怨撚

我只係希望 你自己諗下蔣狗最近玩洗版 搶光環 割蓆 柒化連登

再諗下係咪應該調教下佢呀

喂講清楚先好喎,我份list邊忽有屈毛?

根本就係蔣生拎我份list話係五毛list,之後再聯同其他人老屈我屈毛咋

蔣生洗版 搶光環 割蓆 柒化連登...
我冇屌柒過佢咩?
佢畀人bam之前,
我一直都有話佢㗎啦。
突發!疑似蔣介石新a/c 留言全刪
突發!疑似蔣介石新a/c 留言全刪

原來連登ban會會連留言都消失埋?
佢D留言消失晒
不過都好
佢真係好煩...
唔好再開幾個AC入黎喇...
https://lihkg.com/profile/100855
想請問開分身點處理?

癲夠未......
佢D留言消失晒
不過都好
佢真係好煩...

其實DEL哂唔係咁好
佢D留言消失晒
不過都好
佢真係好煩...

其實DEL哂唔係咁好

冇backup

一陣冇得binc
屈我改圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞