懷疑會員蔣介石(翻生)開分身

141 回覆
7 Like 15 Dislike
蔣生
我係你永遠既Fans
細路祥?邊撚個細路祥?

衣家無人識你呀,人起朵你起朵
細路祥?邊撚個細路祥?

衣家無人識你呀,人起朵你起朵

蔣仔分身唔loop又一隻 loop私怨狗

巴打,你係咪有被迫害妄想症?

你幻想個個都係私怨撚會唔會係你有
蔣狗 睇下聽日admin點搞囉
蔣生
我我你永遠既Fans

嘩 你曲線害佢呀
標題唔係咁好
我認為係開頭加句請聲援!依會比較好
標題唔係咁好
我認為係開頭加句請聲援!
會比較好
蔣生
我我你永遠既Fans

嘩 你曲線害佢呀

嘩 你有妄想症呀
我點害佢呀
蔣狗宜家玩腦魔icon掩飾
蔣生
我我你永遠既Fans

嘩 你曲線害佢呀

嘩 你有妄想症呀
我點害佢呀

佢唔認自己係蔣仔你仲入黎同佢打氣
無証據唔好老屈人

所以咪話懷疑講admin求證囉

盡情懷疑

況且我之前做CD ROM已經睇得出你係私怨撚

我同蔣狗絕無私怨
只係睇唔過眼佢搶光環 柒左就割蓆
成日柒到番高登道歉影衰連登je

呢d係公怨啦下話

絕無私怨?我雖然之前係CD ROM,但我都有追開蔣公D post

你一味針住人,咩bam圖之類又系你開post,講真張圖唔係你,你冼乜咁緊張?

什麼割蓆之類,當時人已經澄清,並且叫你行開.

成日柒到番高登道歉影衰連登je,請你列出如何成日?

一星期十次?一個月三十次?

咪住先,雖然我有咁講過,但係唔代表冇做錯,開頭貼我張list唔擺我名都算,之後畀人屌,喺自己無求証下無啦啦擺返我上抬同佢哋一齊屌我,係咩意思先?事後一句道歉說話都冇,毫無悔意,又點計先?

分明係割蓆,反中介唔係大哂,個光環唔係大到可以咁樣對人。

衰親嘅都係喺欠缺求證嘅情形下老屈人,之後hea覆當冇事,第一單係老屈紅登偷你資料,第二單係老屈我果份係五毛/屈毛list,第三單係單憑「朋友」畀嘅相嚟老屈紅登會員,而無再自己求證清楚真偽,再次影衰連登。

我再次重申,我係支持反中介,但最近所做嘅呢啲事,係錯... 錯得好離譜。
蔣生
我我你永遠既Fans

嘩 你曲線害佢呀

嘩 你有妄想症呀
我點害佢呀

佢唔認自己係蔣仔你仲入黎同佢打氣

我見到標題有蔣生個名咪入黎打氣囉
唔係點顯得我係忠實fans呀
咁大個人仲咁多性幻想
你估依度高登咩 開分身要ban 真係傻鳩黎
你估依度高登咩 開分身要ban 真係傻鳩黎

admin好似曾經講過,佢哋係唔鼓勵人哋開分身ac。

唔係嚴禁,只係唔鼓勵
用意不明。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞