懷疑會員蔣介石(翻生)開分身

141 回覆
7 Like 15 Dislike
https://lihkg.com/profile/100855
想請問開分身點處理?
梗係一齊ban啦
唔係ban黎做乜
梗係一齊ban啦
唔係ban黎做乜

今次想問清楚先

蔣狗 隔離紅登冇人理你要開分身番黎?

我唔係蔣公

難講
無喇喇入我post講句in蔣狗we trust
個number

我唔係蔣公

難講
個number

你睇佢兩個post d 風格一樣
無証據唔好老屈人
無証據唔好老屈人

所以咪話懷疑講admin求證囉
無証據唔好老屈人

盡情懷疑

況且我之前做CD ROM已經睇得出你係私怨撚

我同蔣狗絕無私怨
只係睇唔過眼佢搶光環 柒左就割蓆
成日柒到番高登道歉影衰連登je

呢d係公怨啦下話

我唔係蔣公

難講
個number

你睇佢兩個post d 風格一樣

冇更多証據唔敢落判斷喇
不過 用三個
用六個呢點係有啲可疑
的確風格似
無証據唔好老屈人

盡情懷疑

咁你又睇唔睇得出蔣囝係私怨撚?
咬撚住樓豬唔放
不停推佢post唔知咩居心

樓豬啲post都係咁比佢推上嚟
講私怨,樓豬同蔣囝差幾條街
ban!!!
蔣牲先係私怨撚
成日追住高登嚟咬
無証據唔好老屈人

盡情懷疑

咁你又睇唔睇得出蔣囝係私怨撚?
咬撚住樓豬唔放
不停推佢post唔知咩居心

樓豬啲post都係咁比佢推上嚟
講私怨,樓豬同蔣囝差幾條街

蔣公都係推佢一兩個柒post

但樓豬開十個post有七個係關於佢

講私怨,蔣公同樓主差幾條街

樓豬都開咗好多其他post啵..
係最近蔣囝自己乞人憎
比人屌,呢期都唔少人開post屌喇
樓豬開多幾個有幾奇
無証據唔好老屈人

盡情懷疑

我同蔣狗絕無私怨
只係睇唔過眼佢搶光環 柒左就割蓆
成日柒到番高登道歉影衰連登je

呢d係公怨啦下話

絕無私怨?我雖然之前係CD ROM,但我都有追開蔣公D post

你一味針住人,咩bam圖之類又系你開post,講真張圖唔係你,你冼乜咁緊張?

什麼割蓆之類,當時人已經澄清,並且叫你行開.

成日柒到番高登道歉影衰連登je,請你列出如何成日?

一星期十次?一個月三十次?

開始老屈
咁都唔係呀蔣狗?

仲loop行開單野 係蔣狗先會loop
同埋割蓆單野當事人係話未同你 呀唔係 蔣介石計啵

洗唔洗我cap圖呀
蔣牲先係私怨撚
成日追住高登嚟咬

屌人去高登

結果呢?

有事即走去高登
垃圾閪
平時串鳩人上高登
結果自己又奶牙祖袋底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞