懷疑會員蔣介石(翻生)開分身

141 回覆
7 Like 15 Dislike
原本打擊中介咪好我都支持
近排唔知係到博上位做咩
睇到都眼怨

唔講咁多一陣又比狗咬
連登小朋友最鍾意搵神拜
訓先,唔似得d痴線佬為左私怨而唔訓

爭乜嘢啫,兩個都衰架啦,不過如果係講道理嘅樓主冇屌錯蔣生,係衰私怨心重啫,道理上蔣生係理虧。

爭乜嘢啫,兩個都衰架啦,不過如果係講道理嘅樓主冇屌錯蔣生,係衰私怨心重啫,道理上蔣生係理虧。

( Show Blocked User - 細路祥 )
和風家族巴打小妹甘拜下風
好高招
和風家族巴打小妹甘拜下風
好高招

撐蔣公梗係高招啦

駁唔到呀蔣仔
蔣生
我係你永遠既Fans

蔣生
我係你永遠既Fans

你估依度高登咩 開分身要ban 真係傻鳩黎

admin好似曾經講過,佢哋係唔鼓勵人哋開分身ac。

唔係嚴禁,只係唔鼓勵
用意不明。

已認
陳誠(1898年1月4日-1965年3月5日),字辭修,乳名德馨,別號石叟。[1]:176中華民國陸軍一級上將,係中國國民黨黨、政、軍首要人物之一。[1]:176其軍事集團是蔣中正嫡系部隊中堅力量。[1]:176他自黃埔軍校起就一直追隨蔣中正,成為心腹干將,曾任軍長、兵團總指揮、集團軍總司令、軍政部長、湖北省政府主席、國防部參謀本部參謀總長兼任海軍總司令部總司令等要職。[1]:176到臺灣後,歷任臺灣省政府主席、行政院院長、副總統和中國國民黨副總裁。[1]:176
陳誠(1898年1月4日-1965年3月5日),字辭修,乳名德馨,別號石叟。[1]:176中華民國陸軍一級上將,係中國國民黨黨、政、軍首要人物之一。[1]:176其軍事集團是蔣中正嫡系部隊中堅力量。[1]:176他自黃埔軍校起就一直追隨蔣中正,成為心腹干將,曾任軍長、兵團總指揮、集團軍總司令、軍政部長、湖北省政府主席、國防部參謀本部參謀總長兼任海軍總司令部總司令等要職。[1]:176到臺灣後,歷任臺灣省政府主席、行政院院長、副總統和中國國民黨副總裁。[1]:176

咁我應該係咩職位

咁我應該係咩職位

內奸

你睇得熱血同本民青post多?乜都私怨前私怨後

如果我開post屌柒你就係私怨 因為你冇影響大圍 純粹係我個人覺得你柒

你自己鐘意可以追post 係蔣狗淋油事件同佢第一次番紅登 道歉我都係撐佢
係佢道完歉仲走去搞紅登 後來又係時事台洗版我先開post講佢
到近期佢鳩屈人柒左唔認 仲不停柒化呢邊 我先屌佢
何來同佢有私怨?

最私怨就係你
我屌柒完你個屈毛list 你就盲撐蔣狗屈我係洪狗果d就係私怨啦

宜家知蔣狗幾柒未
喂 admin
你禁完佢言 佢開個新acc出黎推鳩人地post
咁禁黎把撚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞