懷疑會員蔣介石(翻生)開分身

141 回覆
7 Like 15 Dislike
無証據唔好老屈人

所以咪話懷疑講admin求證囉

盡情懷疑

況且我之前做CD ROM已經睇得出你係私怨撚

咁你又睇唔睇得出蔣囝係私怨撚?
咬撚住樓豬唔放
不停推佢post唔知咩居心

樓豬啲post都係咁比佢推上嚟
講私怨,樓豬同蔣囝差幾條街

蔣公都係推佢一兩個柒post

但樓豬開十個post有七個係關於佢

講私怨,蔣公同樓主差幾條街

我講你 呀唔係 蔣狗洗版有咩問題
Admin都係因為有人洗先理
無証據唔好老屈人

盡情懷疑

咬撚住樓豬唔放

樓豬都開咗好多其他post啵..
係最近蔣囝自己乞人憎
比人屌,呢期都唔少人開post屌喇
樓豬開多幾個有幾奇

唔多講啦,公道自在人心!

人人都知蔣囝已成過街老鼠
只剩狙擊中介成其唯一生存之道...
蔣狗驚露底 潛左去

成個打字同用icon風格都似蔣狗
仲要開始loop:盡情懷疑

仲有 行開 單野
都係蔣狗果日柒左 想搵我d柒野提先用黎Loop
我已經有六成把握你係蔣狗

希望admin check下啦
無証據唔好老屈人

盡情懷疑

我同蔣狗絕無私怨
只係睇唔過眼佢搶光環 柒左就割蓆
成日柒到番高登道歉影衰連登je

呢d係公怨啦下話

絕無私怨?我雖然之前係CD ROM,但我都有追開蔣公D post

你一味針住人,咩bam圖之類又系你開post,講真張圖唔係你,你冼乜咁緊張?

什麼割蓆之類,當時人已經澄清,並且叫你行開.

成日柒到番高登道歉影衰連登je,請你列出如何成日?

一星期十次?一個月三十次?

開始老屈
咁都唔係呀蔣狗?

仲loop行開單野 係蔣狗先會loop
同埋割蓆單野當事人係話未同你 呀唔係 蔣介石計啵

洗唔洗我cap圖呀

我都有話有追開蔣公D post咯,我點解唔知?

咁點睇條傻仔
平時咁鍾意屈人高登打手
話人牙祖前牙祖後
結果自己又返去奶袋底?
蔣狗驚露底 潛左去

仲有 行開 單野

個名同編號
仲有說話
我估七成
無証據唔好老屈人

盡情懷疑

咬撚住樓豬唔放

我講你 呀唔係 蔣狗洗版有咩問題
Admin都係因為有人洗先理

蔣公洗板當然有唔岩,佢俾ban應該架

但你ban圖個post,人地唔小心po左一次,你就爭住話ban人,其它人都無出聲喎

蔣狗唔止po一次
我舉報都唔止舉左一次啦
蔣狗驚露底 潛左去

仲有 行開 單野

個名同編號
仲有說話
我估七成

等Admin check
不過連仔最近懶到仆街

條友都屌鳩你割蓆啦
洗唔洗我post埋佢話未同你計果個留言呀
條友都屌鳩你割蓆啦

蔣狗驚露底 潛左去

仲有 行開 單野

盡情懷疑

成個打字同用icon風格,用啲咁表面既去判斷?

所以咪叫admin 查囉

你驚嘛?
條友都屌鳩你割蓆啦

我唔知,但你係私怨撚就梗架啦

你唔知
上面解釋左點解屌蔣介石你駁唔到就開始loop我係私怨撚
新金句:盡情懷疑

睇admin查成點
蔣生一亂就開始讀寫障礙發作啦
新金句:盡情懷疑

睇admin查成點

你唔係身有屎,洗乜care d ban圖?

蔣狗 開始loop番轉頭又老屈
蔣生一亂就開始讀寫障礙發作啦

唔夠人講就中傷人?

邊個唔夠人講開始loop番轉頭
多重影分身術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞