入境署我屌你老母

539 回覆
2169 Like 51 Dislike
收緊皮啦,你覺得我地贏緊?
入返青山灣 left right left 學下咩叫紀律啦
唔怪得考唔到IO
IA 仔身不由己望住個watchlist 釘人 ,好委屈你
做紀律部隊就要聽從上司指令,你係IA 又好 海關又好,消防都好,都要跟,理得你cap 115?
鬼唔知你d IA 仔無咩權咩?
有無幫手釘人阿?釘左洗唔洗同人講我係黃既 叫佢多謝你呀?
有人想認黃,有人唔比佢認黃笑死,低層次
入境幾撚時有黃過? 過往咁多政治審查入境
2020都黎喇 將2014 2015既處境再講多次 訓醒未呀樓主
不如你講下樓主個case
入境處職員犯左邊條法例?
咩6成呀
計埋中學生係7成
入境藍到PK
邊撚到黃?
入面機制同班黑警一樣
後生可能係
老屎忽果班一定唔係
針住黑衫個point係無意思
純粹係樓主朋友一廂情願嘅諗法

另外 樓主可以問下朋友嚟過香港幾多次,除左旅遊觀光 仲做過咩
根本冇可能係因為黑衫
咁撚多人手mon住邊個黑衫咩
入境處 我對你地好失望
贏要靜靜雞
你一係弱智一係分化撚
去旅遊唔洗注意要去旅遊果個國家有咩問題都幾神奇
有幾離地先可以唔知而家事實就係黑衫俾人搞機率大好多
尤其台灣人呢排入境比香港針對都有人出聲講過
咁都世界級邏輯 係咪一定要大大聲話
都係入境處垃圾先得呀而家
而家出下聲都變成有問題
又話唔分化咩咩咩
本身一路支持
而家睇到d回覆有d根本唔明人地想講既係咩就話人有問題
係呀旅客鍾意著黑衫就著黑衫 俾人打俾人搞都係人地錯
而家鍾意搞黑衫人係事實
咁係咪出發前望下都好 我有話佢抵死或有罪咩
我有話入境處完全無錯咩
而家真係抗爭到態度令人反感
其實我覺得佢係狗
睇得出佢識少少但又識唔曬咁
係度搞分化
其實你應該發大黎講,唔好只係連登開post,可以的話搵下議員/記者,發大件事,到時影響到香港同台灣嘅關係,又可以幫到台灣選舉
但一抵達香港機場,就遭到入境處的海關、香港警察以及便衣人士等,長達六小時的盤查、搜身,並且收集了Sindy厚厚一叠的個人信息。

唔係話幫入境處
但班狗衝出嚟咬人 入境處嘅職員可以點幫
撚屌Benji千字文不開名回應大J:不奢求大家原諒
https://lih.kg/1782155
[真民主真好]蔡英文上國際美人youtuber 片 林鄭再搵官玩垃圾Fb live
https://lih.kg/1782932
其實一路都有台灣後生仔或著黑衫入境俾人捉入房間 都好多人係台灣個度講 但台灣政府無出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞