入境署我屌你老母

539 回覆
2169 Like 51 Dislike
有冇得一齊去投訴
不如先生你自我介紹下你姓乜名乜做咩工年收入幾多啦
等我呢啲 見識淺薄嘅連登仔可以學習下
係咪做中國政府嘅網絡專業輸入員呀
俗稱五毛呀
你慢慢自己打飛機啦唔得閒同你拗
真,睇得多真係覺得好多少年黃衛兵,鳩到屌佢都廢事
原來你係R&F 既IA 仔,嬲嬲豬阿?有無唔聽上司order 阿?
紀律部隊肯集體射一日波未呀?唔敢呀?黃呀?含我條撚啦,乖
少年表示 我唔要孭鑊
係囉,最好所有都係藍嘅返曬政府工。
叫黃嘅辭職,俾大陸人同藍頂,一定好好多啦
辭職咪換班大陸仔藍絲黎做囉, 到時唔好怨入境海關消防打人 以我所知前兩者拉左疑犯係暫時未有打犯唔比睇醫生瞓教食飯,

而某啲位可以做決定時(佔日常工作5~10%)先可以偷雞, 呢個係英國佬留低嘅管治手段, 以前華人做卒一樣都係乜鳩都一層壓一層比班鬼頭控制, 而家比支畜玩壞個制度(同公安條例一樣, 支畜用到盡咪變惡法)
btw, reject arrival係要咩階級先決定到? 成日話前線黃

雖然真係識幾個有去行和理非
所以上連登真係要心智成熟
全民罷工唔做咁易做到我都想一開始就做
手足就唔洗死同受傷
咁搞得革命都係一班理想主義者 睇下你為左個理想 可以放棄幾多野 但現實就係人嘅貪念一定有 要做到革命者或標凖黃絲 最好無朋無物 孤兒就最好 無求無慾 六根清淨 仲要抱住隨時捨身嘅精神
你無point咪收聲囉
因人廢言只會顯得你低水平
海關check 得 都已經入左境 唔明點解唔調反轉
IO
得罪講句
真係好多呢d人

每一間公司都有藍有黃嫁啦
見到藍有幾出奇
水務署我就唔信冇藍啦
唔撚好用水囉

每一樣野都係咁極端我敢講只會愈黎愈多人唔buy你
世界級邏輯
上面有人認真討論法律/程序問題
但某幾位user故意唔覆
一味玩分化攻擊 究竟係咩人 大家心裡有數
講d唔講d
乜鳩都冇打兩隻字就屌哂全世界
香港人都未做到啦
你咁講成個運動可以收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞