入境署我屌你老母

539 回覆
2169 Like 51 Dislike
Push
我覺得聽order做野正常,你用狗仔做比較唔太合理,狗仔之所以抵死係因為聽完order再用自己方法做野,例如好耐之前警棍有水喉介子一事咁,如果真係上頭order叫佢地裝上去又點會得幾隻有
唔會有部門係黃
唔好天真
黑警有今日只係因為佢哋係港共政權唯一武裝力量 衝喺第一線 維護維權
你要知道其他所有政府部門都喺背後密密傾密密做 冇被媒體捉到
Even被捉到 都好難make到好似popo咁大回響
你可以唔撈,講到個部門咁多黃,一齊唔撈睇下政府會唔會仆街,講到尾又係唔捨得份工
人之常情
上頭叫d 犬出力d 打呀,d 犬跟到足,咁係咪成日部門仆街呀?而家又分高層低層呀?為左幫入境洗白可以去到幾盡
唔係你覺得佢哋要點做 指教下
講自己就口響
你唔撚係叫人哋辭職下嗎
到時成個政府都係藍色,又冇情報又冇幫手,然後又屌冇人去應徵公務員。
拎住你個鍵盤去同海關大粒嘢隻抽囉
#mock# 同人講你係連登 逸昇係我 睇下你幫到幾多手
佢地肯唔撈先算啦好多人諗住做成世
咁就咪撚同我講自己有幾黃,黑警係真小人,其他紀律部隊係偽君子,兩者比較,我屌後者老母,因為偽君子先最撚可恥
咁含撚啦,黃唔係得把口嫁,做啦屌佢老母
咁你會唔會被你老闆叫你做你唔想做的事就唔做份工??現實同理想呀大哥,香港人無可能下下為理想放棄哂現實,如果有真係個個做到罷工就唔會搞到咁唔
睇下d p 牌仔 開始驚係到呔,得啦 上頭order 你地都係照做姐
民安隊都藍嫁
你都戇撚鳩既,講到咁多黃,咁多"黃"既紀律部隊一齊辭職,就正正式式癱瘓成個香港啦,而家罷工既來來去去都係d sales, 飲食,廣告,得罪講句無撚用嫁,唔會痛嫁,你諗下,一半既消防,入境,海關,懲教一齊辭職,林鄭唔跪低?講到尾,咪又係唔捨得份工,人少少認撚左佢啦
咁多工唔做 做政府? 無人叫你成世打份政府工
食屎啦入警處
五毛新金句: 小心俾人話你乜乜乜。
起晒鋼啦人地,講黎講去大粒野叫你做 無得唔做 好委屈你阿真係
大家唔好咁天真喇,個政府想對付抗爭者,你話我聽政府爪牙系好人,話入境,消防係黃無可能喇,就算黃都係某D人思想係黃,但行為一定係藍
兄弟爬山 各有各做, 你地繼續革命,我繼續返工出賣手足,之後返宿舍訓覺出政府糧,之後講"信我啦,前線大把黃"好撚肉酸呀
咁你答我,你會唔會因為你老闆叫你做唔想做就唔要份工先?

btw相當同意唔做政府
但唔可以咁就話佢地藍先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞