入境署我屌你老母

539 回覆
2169 Like 51 Dislike
日日大把人著黑衫入境知唔知機場每日有20萬人岀入境?
仲有入境處唔會講拒絕入境原因,依個係全世界都係咁做,無咩特別。入境處算係比較多黃既部門,但唔洗期望啲人會違背order做嘢。
利申:機場員工
柒少秒啦你
咁個旅客真係7左
無拉拉鬧人
事實就係事實
前年定上年何韻詩話台灣有隊樂隊主唱14年係fb講雨傘運動 之後唔比入香港
good morning P 牌仔
P 牌仔 咁警隊係咪有黃警呀?你會唔會諗有人唔出聲地做野阿?扮撚夠野未阿 ? 又要聽order 做又話自己黃 ? 打壓完就同出面講自己係黃架,好多後生都黃,收撚皮啦
根本全部部門都藍 紀律部隊更加唔洗講
係咪怕比人起底阿immd 狗
你鍾意啦 你都講到咁我仲有咩好講
永遠都要屌嚟屌去先安樂咁
仲有另一點想帶出
旅遊業衰退咪撚賴晒落示威者到
港共政府背後做幾多鬼祟野我地唔知啫
就咁睇呢單野 仲想外地遊客來?
咪撚玩啦 我就撚唔信呢半年來冇原因被逼遣返嘅遊客同以往人數差唔多

講到尾 屌你老母入境處
咦本身諗住好聲好氣 點知比我搵到啲野

https://lihkg.com/thread/1321568/page/1

https://lihkg.com/thread/1774153/page/2

其他唔post啦。你好得閒咩?個個post入去分化
曲線都唔識分 唔怪得你係p 牌仔啦你呢d咪玩分化囉
比人踢爆左自己部門有份幫手打壓 就起晒鋼阿?入境狗
根本就獨裁警察國家 我著黑衫使撚你批准
如果你唔係個個留言都咁多負皮比人屌 我都會信你係曲
年輕同著黑衫就係罪
但一抵達香港機場,就遭到入境處的海關、香港警察以及便衣人士等,長達六小時的盤查、搜身,並且收集了Sindy厚厚一叠的個人信息。

咁究竟係入境、海關定警察?
btw 內文係話海關
冇fc=鳩post
咪臭系 明明條台灣佬有問題
屈鳩入境
入境
我朋友俾佢盤咗2個鐘
其間有133打來搵我
聲稱入境狗 問我同我朋友嘅事
期間我朋友話自己好似變咗個犯
態度差 困係房仔
咩料 佢鐘意著咩衫咪著咩衫囉
RTHK?

再推

入境處 我對你地好失望
柒少陣啦WATCHLIST點到你唔做野呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞