淘仔耳機集中討論貼(48) -願榮光歸香港-

1001 回覆
6 Like 156 Dislike
黃納粹
唉唷 唉唷 好嬲
又話兄弟爬山各自努力不分化不割席
轉個頭就鬥黃
姐係咁,佢入嚟係真係為鬧而鬧
chifi唔係淨係得連登有玩
外國大壇都開左chifi section喇
仲好似隻井底蛙咁下下大廠
好老實講大廠根本水分份多到傻
隔離啲forum都講喇,平有平玩 貴有貴玩
然後條友就一味衝入嚟jer住晒
然後笑鳩人窮
唔係窮唔窮
係值唔值得花咁嘅錢買垃圾聲黎聽
問你有冇其他推薦又講唔出口
明顯冇玩過chifi
唔知宜家chifi去到咩水準
以為仲係停留係以前老翻時代
就算係買 我哋都揀黃店嚟買
瘦佬我都唔知課左幾多線 超四超一
至撚憎啲黃納粹乜7都唔知衝入嚟鬧鬧鬧
冇計,鬧兩句就會光復香港
鬥黃萬歲
咁算唔算最黃既淘仔耳機

扑鳩左屌你個閪即刻清靜晒
支持黃店瘦佬,最撚憎d柒閪以為自己站係道德高地可以隨意審判人,咁得閒好出街去貼文宣,唔好係度做冷氣軍師淨識認屎認屁
335原版係點樣?可唔可以分享吓
低音有力同彈,高音中音唔識講
上dma試聽啦
好啦 我見網上面無乜見兩隻做對比
仲有唔覺兔335人聲好薄咩
感覺偏冷聲響亮
老正335正好多
兔335做唔到老正個低音
對mt300到咗
個靜電單元應該要再煲煲先得
暫時煲咗兩晚,高頻已經冇開聲咁吉
呢對耳機緊個盒
你攞到手絕對唔會相信係聲菲爾產品
配件下底有相
跟機一條8絞銅銀混編
其他壇有師兄話呢條線最好唔好改balanced
大概因為混編signal transmittion
係唔同材質上面有唔同conductivity
令最後signal 冇balanced嘅優勢
暫時用緊跟機線,single ended做下面嘅試機
用 the greatest showman黎試機
一開頭果段超大編製啲樂器聲,人聲明顯分開曬,啲氹地聲都係
之後部分嘅
再用shallow嚟試
觀眾歡呼聲,細微嘅背景聲定位
人聲,結他聲分離度
聲音表達都有唔錯嘅表現
聲音偏向均衡,但係低頻又幾夠力
大編製定位略嫌有啲唔夠清晰
聲場幾闊,紫珊4499 45度音量推到夠聲
但係琴日去mk插Sp2k
聽要唔知咩gain嘅100 先推到夠聲
(single ended)

如果特價600港紙入到手真係超值
[url]fu植这段话₴Ljmz1sywW2C₴打開👉桃宝👈或掂击炼接https://m.tb.cn/h.VNfGYiI?sm=00cb57 至瀏..覽..噐【FZH Studio 铜合金镀银同轴 STARS恒星 QDC ALO 耳机升级线】[/url]

大家有無試過恒星條線?有無感想
個樣幾靚仔
唔係要鬥黃,不過如果你咁憎中共,建議你唔好用小米電話。
準備換
佢啱啱出果陣買嘅(9/18
QCY T9s 好唔好用?
而家好難寄,等遲吓通關搵人帶上去寄喇
日逸通有個淘寶退件,問下佢有冇得寄野番上去
有電係度都難寄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞