淘仔耳機集中討論貼(48) -願榮光歸香港-

1001 回覆
6 Like 156 Dislike
你講到咁樣
你list間有表過態
支持香港人爭取民主自由嘅大廠出嚟
笑鳩你買淘寶野 你就叫我list間表過態既大廠
你弱智
就算冇大廠明確表過態 就可以大條道理買淘寶?
個topic係淘寶嘢就一定下下淘返嚟嘅
我就經瘦佬買嘢多嘅
唔明你做咩起晒鋼
冇大廠表態?睇下大法係影相比賽
點Del香港示威啲相
啲人咪又係PS5 照買 相機照買
國際品牌唔係RMB matter
根據你咁講好撚多嘢都唔買得架啦
加上我見你將黃色經濟圈睇得咁通透
先問下你有冇大廠係有表過態
值得支持下嘅,咁咪睇下有冇能力課囉
你又起曬鋼
你真係讀戇鳩系架喎
topic係講淘仔耳機集中討論 又講願榮光歸香港 我望到咪入嚟笑鳩你班虛偽撚囉
以你條撚樣既邏輯 平時仲唔係一邊幫襯藍店一邊光復香港?
買完淘寶貨仲要合理化自己既行為 你扯埋其他野嚟批評唔代表淘寶貨冇問題架喎
你要將淘寶同國際品牌扯埋一齊講 覺得佢地同一個層次既我都冇辦法
咁你繼續擁抱祖國啦
呢個世界係咪淨係分黃色經濟圈同深紅經濟圈先?
我笑鳩你買淘寶野 就代表叫你要買有表態既大廠?
冇大廠表過態 就代表可以大條道理淘寶?
一邊嗌願榮光歸香港 一邊淘寶就好合理?
姐係買嘢經黃店買又有錯?
咁姐係你連made in shina嘅嘢都唔用得
唔買得啦?
國際品牌?咪又撚係大陸代工?
有幾多真係唔經大陸,全人手外國製
仲要有出嚟表過態?
問你有邊間買得你又答唔出,一味屌屌屌
咁乜都唔撚洗買啦
你屌唔係問題,屌完問你可以點改你又答唔出
咁你想點呀,咪繼續響度屌囉
topic係講淘仔耳機集中討論 又講願榮光歸香港 我望到咪入嚟笑鳩你班虛偽撚囉
我幾時有話過經黃店買野係錯呀柒碌

又係呢啲藍絲言論 所有野都係支那製唔通咩都唔買
咁係咪代表淘寶冇問題先?
問我可以點改 你係弱智?咪唔撚好淘寶囉
好意思問我想點咪就係想笑鳩你班虛偽撚囉

你太on9唯有俾多個例子你
我屌你食藍店 你就屌返我轉頭話啲黃店都係用大陸米姐 餐廳入面啲碗碟廚具全部都係mic架啦

屌咁係咪代表你嗌住光復香港去食藍店冇問題呀?9唔撚搭8

你唔撚好笑死我啦
我咪講撚咗呢度好多人都經瘦佬入貨囉
瘦佬係一間黃店嘅老細
屌你老母你撚唔撚係on9呀
唔知頭唔知路係到講,你咪繼續屌囉
真係好得意呀你
得閑睇下醫生啦
真係唔知邊個9唔撚搭8
唔攞其他po講?
第一,你幾時講呢到好多人經乜鳩瘦佬入貨?cap嚟睇下,我就見到好多人係直接cap淘寶個版面喇
第二,瘦佬啲貨唔係淘寶貨?
第三,幫襯黃店唔會合理化買淘寶野架喎
我由頭到尾就係笑緊你呢班表裡不一既虛偽撚
口講就天滅中共 身體就好誠實咁支持「國貨」
唔攞呢個po攞邊個嚟講
1 追幾個po你再講啦
2 一啲啲 一啲佢自家嘢 一啲經廠攞貨?
3 咪叫你俾alternative囉,你就整係話唔好淘
我捐錢洗唔洗下下同你講
我發夢洗唔洗下下同你報到
1 講到明淘寶集中討論 我做乜鳩仲要晒時間追post 我依家都係入嚟笑鳩你班虛偽撚姐
2 咁你呢個po就係講淘寶野 咁經間黃店買都係買淘寶野
3 耳機大把牌子選擇 各有喜好 shure sennheiser ATH AKH等 詳情可以睇耳機post 有心既唔會淘寶
又係呢啲言論
同幫襯藍店紅店一鳩樣
鬥黃真好
鬥黃萬歲
黃納粹萬歲
你真係好黃呀
我係唔夠黃你咬我食
繼續啦
哈 支持淘寶都變鬥黃人唔吠狗都笑
咪話你叻囉
繼續,狙擊曬呢度全部人
你今晚先好瞓啦
繼續屌啦 人呢
唔係咁快走呀話
靠你勸退大家唔好買淘寶耳機做水魚
去買大廠靠你架啦
傻閪 恥笑完你咪走囉 仲晒時間落你條柒碌窮撚到咩
你繼續聽住淘寶耳機光復香港啦
睇一次笑一次
好嬲好嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞