五等分的花嫁 (26)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike

有冇人搵得返張圖
2我估係因為落藥
345諗唔到
不過春場都有出ROG風特典
1:短刀
2:舞孃
3:武士
4:劍士
5:格鬥家
1短刀係唔係因為背刺

有冇人搵得返張圖
2我估係因為落藥
345諗唔到
不過春場都有出RPG風特典
1:短刀
2:舞孃
3:武士
4:劍士
5:格鬥家
4純粹因為佢好打
4卷店鋪特典
原來999唔係武士,又記錯
不過我幾肯定張圖唔係4卷特典
原來1咁早就諗住要佢背刺
極度懷疑春場下部真係想五等份的戰鬥
學赤松健丫嗎
求婚
搵返原圖了,記9錯哂

by reddit
啱啱睇完113 三玖ah

水尾
出現大量炎上(物理)嘅五等分漫畫RB

想問下其實日本嗰邊啲人類似5ch嗰邊嗰啲咁
佢地對依家個劇情發展係點睇
係讚多啲定屌多啲
overall最暴走應該係台>>>>>>>>>港>日>歐美
但係淨係anti都屌左10個Post
吓,巴打都算冷靜喎
仲唔到日本仲克制
會唔會係翻譯字眼意思有偏差
畢竟日譯韓譯中
台咩黨多 二乃?
PTT歷史投票(500票以上) 最喜歡五胞胎(1人1票)
12/09~12/11 1289票 4 26% 2 21% 5 20% 3 19% 1 15% 114後
11/19~11/24 806票 4 27% 5 23% 2 20% 3 17% 1 13% 113前(選擇前)
06/20~06/30 620票 4 35% 2 21% 5 18% 3 17% 1 10% 小四葉回憶
06/04~06/05 730票 4 34% 3 22% 2 18% 1 14% 5 13% 小四葉回憶
05/04~05/11 2296票 3 30% 2 27% 4 17% 5 14% 1 12% 京都風玖單獨行後
02/20~02/25 501票 2 30% 3 26% 4 17% 5 14% 1 12% 一花扮三玖後
01/09~01/11 550票 3 40% 2 23% 1 19% 4 10% 5 8% 誓約之吻後

PTT歷史投票(500票以上) 反面投票(1人1票)
12/09~12/11 1017票 4 30% 1 27% 2 15% 3 15% 5 13% 最後順位 114後
11/19~11/24 806票 2 28% 1 23% 5 17% 3 14% 4 14% 不想新娘 113前(選擇前)
05/31~06/11 558票 1 26% 2 23% 3 22% 5 17% 4 11% 最不喜歡 小四葉回憶
05/04~05/11 2296票 1 43% 5 22% 2 14% 3 14% 4 7% 不想新娘 京都風玖單獨行後
02/12~02/19 515票 2 41% 5 20% 1 19% 3 13% 4 7% 最不喜歡 一花扮三玖前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞