五等分的花嫁 (26)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
高清版出爐喇, 但硬係覺得個Feel好似唔同咗咁
想買1,5
D光點光到睇唔到黑邊就啱架啦
回憶係由頭在意
應該唔係個時先開始掛
四葉個心一直話俾自己聽要同風講討厭佢
但最後都係忍唔住
有意識四葉係特別但未確定係愛情掛(等我與那女孩)
114話呢度風已經鍾意咗四葉
如果呢度風太郎個反應係臉紅+撥頭髮會合理好多
不過春場又覺得唔可以太明顯 要繼續炒股 先搞到依家咁多人唔服
風太郎先係影帝
可能未知自己鍾意四葉掛
我覺得直到學園祭為止,其實對5個都有好感,本身想5個都唔揀去維持關係(始終驚揀左會面阻阻,6個一齊又會尷尬之類),但之後因為種種原因決定揀一個,最後喺有好感既5子之中選擇左個最打動到佢既四葉
桐狗 風狗 仲有冇?
頂已置
如果根據旁白應該係68後覺得某個姊妹特別 但讀書魔人嘅戀愛優先度太低
再面對123進攻佢先考慮到要正視愛情(不論人地對佢定佢對人)
然後五月又係旁邊用正論引導 風太郎應該大概自己心入面已經有底
最後一花學園祭又開導佢先決定要用四葉表白

希望前後呼應狂魔春場會畫我與那女孩解下畫
不過如果畫出黎係風太郎由一開始已經愛情上覺得四葉特別到時應該又會迎接另一波崩潰潮

剛剛上去望下ptt已經崩潰到話命運之子四葉一開始已經識風太郎先會對佢咁好,一直刷到好感度最後跑出我玖玖乃乃再努力都係敵唔過天選命運之子
前面同意
但後面話五月入場一定唔夠四葉打就做多咗五月咁可愛邊有得輸 請你收返
岩啊
做得五月黨緊係相信佢有本錢贏
只可以話39同二乃刷好感度嘅方向錯左
大佬呀 打波輸左賴地硬?
再為咗唔比風同家姐擔心
所以自己匿埋一二邊喊
今日先星期2,仲要休刊,點撚樣捱
對自己個名有信心得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞