五等分的花嫁 (26)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
依家真係睇得一話得一話
如果真係得返8話嘅話
咁下年2月17號就完了
之後就睇下春場最終卷會唔會畫多個後日談
同埋如無意外應該又係崩到仆街嘅動畫二期了
原來又一個po
明明漫畫畫得咁靚, 動畫崩到咁
但有豪華CV陣
因為窮囉
D錢去哂cv
我睇ptt見好多人又屌4葉,又話39 / 2乃為左男主做咁多野乜都無,走去屌春場亂寫.

你話春場令阿4贏說服唔到觀眾,我都同意既,因為佢未寫完,但39嗰part我有野想講,我覺得 39一開始學廚既契機的確係男主,但之後佢係發現自己鍾意先繼續,佢應該都好知男主係味痴,自己D甜品做得再好,對男主黎講都應該係一句 好好味啊,所以係佢自己決定繼續學廚 好多3派講到39付出咁多都係為左男主,其實唔太正確,男主只係做一開始個推手,39喺學廚既過程中已經由一開始既 「為左男主」,變左做自己想做先做,個人亦有左目標,有左自信,係自己決定改變自己,喺後面已經無話為左邊個.

好多人屌既野同當年Re Zero一樣 : 「我為你付出左咁多,你唔可能唔鍾意我」 然後當個男主真係唔鍾意佢嗰陣就喪屌個作者價值觀有問題 ,當然啦,我明白既,因為4贏暫時未能說服到觀眾.好多人就會遷怒作者,但大家比D耐性啦,佢最後都說服唔到嗰陣再屌啦,

利申:.....3.....派....
Downgrade 還 downgrade
都好睇過唔少作品
四葉約會回開始到炒雞蛋篇真係好撚好睇
真係成套嘢嘅巔峰嚟
可惜之後春場已經駕御唔到個劇情
但其實overall都仲係幾好睇
希望佢下套都仲係戀愛漫啦
但唔好再咁多女角色了
佢真係handle唔到
就算五等分變弱了
都不代表PTGF學不來變強了
算啦,有啲三派癲到將自己推存在意義建於做風太郎新娘上崩潰
仲話係自己本命
cv其實佔制作費比率好低
我覺得主要原因係因為佢地嗰陣主力整緊多羅羅
希望第二季整得好好睇睇啦(雖然好似postpone咗
後面睇得出想拖先臨時加入支線
但佢應該開始按返原本個收尾咁畫
應該唔會再出事既
多羅羅都崩wo
同埋太拖,中間悶到傻
係咪得返2黨仲諗住反殺?
五黨既我仲信會反殺
巴打好似係邊個PO見過你
2黨同2乃一樣都唔服輸
二黨表示絕望中
最後5個都輸
噓.........細聲D低調D
唔合格既二黨
京都篇唔搞一三正正常常解番零奈線 再加個長篇比五月就差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞