有無巴打有玩開銀器?(17) 光復香港 時代革命

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
舊毛喺邊到入手好?
睇過肥仔好似要訂但唔知舊版訂唔訂到
追過下post發現鷲見舊版右向幾靚仔
仲有opal
唔想買opal 見到有巴打話會變白 唔襟擺
即係都係搵肥仔入手?
想問下點解話HB要同台仔訂?價錢好似同香港差唔多
醒目真係有追post
肥仔啦 或者直接喺鷲見官網買 但有排等
Thanks巴打 新年快樂
因為香港成日呃9人話等3個月 實際要等一年
新年快樂
買完記得開心share
肥仔啦,我見佢呢排係咁返貨,舊毛tq都幾靚
買鷲見就一定係幫襯肥仔,前提係你係咪真係想買鷲見
我睇啱佢舊版上銀銀繩tq啊
新版唔夠靈動 諗過搵台仔買ken san
雖然幾鍾意ken san毛嘅靈動
不過始終都係麻麻地ken san嗰三個窿
舊版鷲見毛形好d,無新版同flight版咁直不甩,但毛量同毛紋相對無新版咁多咁密。菊地毛靈動d、氣孔大,比較對稱同硬班班d,唔飛去日本約咸菊都係要靠台仔買。
仲有albatroy都可以買肥仔or直接ig搵谷本買。
其實我覺得新版就咁睇唔算好差
但拼埋一齊就好核突,兩條羽毛v字咁款
菊地就真係幾有動態,就算以後再加都絕對無問題
Albatory我都有留意,谷本手彫好癲..
唔知肥仔有冇上銀銀繩tq呢
陣間走上去望下先
望下就會買落左坑先慢慢玩
追post加睇耐d發覺好多牌子都各有各好
我呢幾日追到返去第十個post
最鍾意吉原嘅唐草 hb嘅羽戒
松井同吉原啲手觸都好靚
我都係,追po先知牌子各有各好,如果追埋哥羅斯d論壇,直頭會想飛去本店排返幾日
嚟緊想入Shun嘅花bangle, 好似幾抵玩
岩岩fb有人放兩條舊毛,其中一條點金,唔介意2手可以試試
好似有少少太舊
覺得銀器要自己養先正
皮圈應該養成點先靚 而家戴緊taobao皮圈好似怪怪地 諗緊去唔去d1買個goros砍掉重練
買啦,唔介意炒價的話
呢個真 自己養都係樂趣
究竟d1點樣拎到皮圈 上本店直接套落手架喎
本店皮圈要上手先,一上一落刮晒上家d皮碎,諗起都覺核突

鷲見舊毛
本身都想玩菊地 但聽人講菊地d銀既氧化效果麻麻
所以冇入到坑

不過佢既爪羽真係冇得輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞