有無巴打有玩開銀器?(17) 光復香港 時代革命

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
邊個知真定假
好似高仿勞咁
反正你都唔識分架啦
又要驚又想博
樓上師兄講得啱,問得信唔信得過就即刻介意係真定假,介意真假就真係自排好過。Fisherman Lok都買到假野時,有咩買取店係可以話100%真,仲要食炒價,不如玩下其他牌子仲好過
所謂穩陣,最多只係唔會主動賣流野或者溝貨賣,同驗貨能力比較強

其實成件事好簡單,買取店要入手真貨既途徑得兩個
一係請人排,一係收二手
請人排既話,以而家本店既管理基本上已經唔係好work
就算買到都只會係最基本既定番品
主要途徑一定係入二手
無疑佢地驗貨能力比一般玩家好
基本上一般流四唔會過到骨
但係超A呢?我冇玩流野,唔肯定可以做到幾真
講得白d,你幫襯得佢,其實係幫襯緊佢既驗貨能力
同一件二手貨,你自己收就三千,佢收完賣比你就五千
至於件貨係真定假?冇人知,但係至少比較難睇得出係假
買取店最叻既就係話如果證實到件貨係假就原銀奉還
問題係,點證明係假?
Black Edition 好似V記都有, 不過都係銀色正啲
Same here
鍊黑毛唔黑
咩係black edition?
請問有圖嗎?
排隊嗰時見啲老玩家啲毛黑晒金色嘅位置閃令令 好正
認真咩?我見日本都係限定得beyondcool有
我見佢地都有Post IG/WeChat
肥仔如果拎到一定po ig la
Ig啱啱上去望過好似唔係好見有
我諗應該唔係有貨掛,以佢性格拎到貨嘅話實ig出post
以往係咪上樂天都買到?
都係
相機快門制
冇所謂嘅 反正你帶左上身真假冇人睇到
幾過癮

個點金輪又係
周圍黑到pk
剩返粒點金閃令令
小弟老豆之前買左一條goros銀鏈,佢買完唔戴結果落左我手,咁我想問如果買其他品牌嘅羽毛襯條銀鏈得唔得
因為冇乜機會去旅行,可以嘅話我都想去排本店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞