有無巴打有玩開銀器?(17) 光復香港 時代革命

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
未去過想問係邊幾間
Blackbarts
Doublefaced tokyo
好似係
http://www.kirariya-legend.com/store/
最多人去既東京有兩間

間燒牛舌可能有賣埋舌環
唔該巴打
睇下有冇機會去先
搵佢淨係入隻四目會唔會好怪?
我同菊地直接買過,亦都幫襯過台仔
其實我又唔係好覺台仔食水深
定番品一般唔過十算,有部份直頭同原價差唔遠
啱啱問對金葵,四萬台紙唔洗一對
菊地官網價未連稅都六萬yen一隻

台仔食水最深果喲貨
你搵到菊地佢都唔會賣畀你
我上次去淨係入咗個金勾,同搵佢喺個餅刻名
佢屌住北海道前代理咁幫我刻
好我試試, 通常Book 係即日?
我入完馬場順路去,冇預約,畀佢屌鳩我做乜唔預約
其實Legend本店喺橫濱,好近東京
不過成日唔開門
金勾
佢個網連本店地址都冇埋,應該都係費事人地去摸門釘。
香港個價係咪貴日本好多?唔差得遠就香港買算了。
六角橋本店地址喺女將個blog度有
不過近半年都好似冇開
吉原條漸變金毛係得本店先有機會買到

香港買Legend如果有vip唔會貴過日本好多
款就一定齊過日本
佢最近幾次update都加句しばらくお休みにしております。
睇黎都唔使去。
條鍊邊到入手..我都有留意呢個牌子
其實係咪好易預約到?有無巴打有經驗分享下
打電話純英文 你覺得有冇機?
去開日本咪試吓,唔試就一定冇機
大阪Beyond cool,台灣都有好似會寄香港
都低玩啊 雖然啲骨頭唔太神似 但都對得住個價錢
想問下邊度有古布繩,行過好多間都唔見有
我見一粒red bead賣$40,係咪正常價?
$200-400都有成抽紅珠,單粒$40真係唔好買
各位巴打啱啱見完ken san啦佢好人到爆同我傾左兩粒鐘仲突然間有靈感免費custom左串彩色珠上我條鏈度好開心啊
點解會咁ga?好葡萄,有無合照?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞