[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區 (2)

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
襯搭緊車講下d唔關事既野先
坐我隔離個兩條友成場8成時間係度玩電話
抽歌個陣jy話抽到心淡會照唱 全場噓爆但呢兩條友話好呀 唱啦
然後坐880位真係唔洗旨意影相 我仲要係最邊
一開相機就行埋黎叫我唔好影
Encore 有人叫山口百惠

我都想影呀 難得坐b行
見到前面同隔離都有影 覺得自己蠢咗

本身好想影花海
但無人影又唔係咁好意思阻左哂
第一次坐咁近睇容小姐 真心好正呀

我想影落雪 我坐o行都覺得算近啦

F行 係yumiko 既側背面
佢都比保安捉影相

Yumiko係我隔離行過

唔通你係我面前
幾時先肯唱a time for us同in motion既歌呀

In Motion除左主打, 首首都咁好聽
成排射燈果度以為唱隆重登場

Between encore 第一隻歌叫咩名呀?
其實卸妝換左很忘有點失望
雖然都鍾意很忘
但明明本身match咁多

唱隆重登場會畀人屌打都似

我以為空港
抽歌個陣jy話抽到心淡會照唱 全場噓爆但呢兩條友話好呀 唱啦

我都想影呀 難得坐b行

本身好想影花海

我想影落雪 我坐o行都覺得算近啦

F行 係yumiko 既側背面
佢都比保安捉影相

Yumiko係我隔離行過

唔通你係我面前

唔係啦應該

勉強幸福
唱隆重登場會被我地噓
雖然都鍾意很忘

我都係 但有得聽卸妝live都唔錯
雖然都鍾意很忘

我都係 但有得聽卸妝live都唔錯

唯有聽前面巴打d 錄音

我都想影呀 難得坐b行

本身好想影花海

花海果陣, 祖祖話可以影
個個攞正牌咁舉機影

今日冇講啊 25號我都有影因為佢有講

勉強幸福
唱隆重登場會被我地噓

終於唱左
希望碟會有...
見到Google個List有錯,
佢今日都將卸妝換左做很忘呀
好唔開心呀,
我都覺得卸妝Match好多,

不過有冬眠同勉強幸福當補數啦
黃色大門過場個陣好有驚喜,
估唔到靚成咁,
花海個啲睇相已經知道哂,
點知原來仲有咁多驚喜。

同埋聽到好多唔同時期嘅歌諗返以前勁感觸,
好幾首都聽到眼濕濕
好唔開心呀,

估唔到靚成咁,
點知原來仲有咁多驚喜。

好幾首都聽到眼濕濕

係因為冇諗過呢啲歌會喺Live到出現
睇show既時候真係心諗"係咪發梗夢呀?live會唱呢首??"

我同我朋友都覺得自己好似發緊夢 好唔真實
唱出賣我同佢都差啲嗌出聲 feel到大家勁興奮
尋日睇完
唔怪得之前張list有痛愛但有睇既都無屌
尋日睇完

諗起16愛人係呢度係禁歌黎架 唱左會比人係ig鬧死
好唔開心呀,

估唔到靚成咁,
點知原來仲有咁多驚喜。

好幾首都聽到眼濕濕

因為果個人無提係唱很忘,所以我以為仲係卸妝,岩岩改左啦,唔該哂

有無人記得開場同完場時間,等我update埋
尋日睇完

諗起16愛人係呢度係禁歌黎架 唱左會比人係ig鬧死

佢咁放法真係吹佢唔漲笑死
好唔開心呀,

估唔到靚成咁,
點知原來仲有咁多驚喜。

好幾首都聽到眼濕濕

因為果個人無提係唱很忘,所以我以為仲係卸妝,岩岩改左啦,唔該哂

大概係8點18分 同11點19分
好唔開心呀,

估唔到靚成咁,
點知原來仲有咁多驚喜。

好幾首都聽到眼濕濕

大概係8點18分 同11點19分

唔該哂

唱隆重登場會畀人屌打都似

嘩見到隆重登場呢四個字都驚到打冷震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞