[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區 (2)

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
排隊入場果陣見到周國腎同藍翼幫
點解會係咁提起欣宜
點解會係咁提起欣宜

因為今晚佢同牙醫都有黎
今晚有花城

葡萄

呢幾首真係好好好好好正
原來有人同我一樣中意聽花城
想當年loop 左一個暑假

between 見到rundown有痛愛 16號愛人真係屌出聲
唔明啲人諗乜 仲點唱啲大熱門??
唱左幾萬次既歌返屋企睇YouTube 啦
完全唔想晒左任何一個機會
好想佢唱啲真係side又好聽既歌
以後真係未必有機會再搞咁既演唱會
大家真係好好珍惜

其實16號愛人佢冇唱
純粹係過場 佢話叫我地唱俾佢聽 一路聽一路換衫

見到咁大個screen真係笑左

買咗兩張14號480 係gallery頭五行 但係嗰晚要去澳門 有冇人可以同我換四月七號之後任何一場嘅飛
好想
好想

好想快啲到尾場
諗緊睇兩場定一場好
見人話點唱抽到天窗

跟著大嗌抽
清唱半首抽左時不與我同與蝶同眠
好正

求錄音

btw抽個三首都係唱半首

見人話點唱抽到天窗

跟著大嗌抽
好正

求錄音

btw rundown差歌迷點歌既天窗未擺落去
買咗兩張14號480 係gallery頭五行 但係嗰晚要去澳門 有冇人可以同我換四月七號之後任何一場嘅飛

如果要放 請tg我
Tg: toxic180
價錢可以再傾
見人話點唱抽到天窗

跟著大嗌抽
好正

與蝶有無唱到最後果句?

冇記錯應該係
愛一個上一課冇左

中間三首想聽呀

佢話係新rundown 今晚係第一次

最後幾個問題

唱左冬眠
之後仲有無唱愛怪物的你
最後一首歌都仲係特別嘉賓

開場、完Show時間係

感謝今晚Rundown update,已經落左你名啦

今日勁早 好似8點15定13分已經開場
完場11:20掛 冇特別睇到時間
最後個首都係特別嘉賓
仲有點唱抽左三首 第一首就係天窗
跟著有人大嗌再抽過
joey: 唔可以咁架 人地想聽嘛 要尊重下我啲歌迷

有得抽三次,葡萄

本身祖祖唱完時不與我 話你地今晚啲人係咪冇食飯 啲反應唔夠勁
跟著台下觀眾話唱多首
佢: 唔唱呀 一係係理由我點解要唱多首

樓下坐第一排個女仔話因為黃牛好貴 佢買左5000 (好似係)
佢: 好! 呢個係一個好好既理由 為左你張飛 就抽多首
本身抽左兩張紙 佢話太難唱 dum左落地 冇講咩歌
抽第三張紙係與蝶同眠
話想聽佢一口氣唱四十幾個字
佢: 你想我死?

最尾有冇唱到去幾十個字?

冇記錯應該係
愛一個上一課冇左

中間三首想聽呀

最後幾個問題

唱左冬眠
之後仲有無唱愛怪物的你

開場、完Show時間係

最後個首都係特別嘉賓
跟著有人大嗌再抽過

有得抽三次,葡萄

本身祖祖唱完時不與我 話你地今晚啲人係咪冇食飯 啲反應唔夠勁
跟著台下觀眾話唱多首

樓下坐第一排個女仔話因為黃牛好貴 佢買左5000 (好似係)
抽第三張紙係與蝶同眠
話想聽佢一口氣唱十幾個字

好仆街
我諗住如果再有得睇
都唔知點唔點解語花好
呢首好高難度吓

我反而想知佢dum走個兩張紙係咩歌
見人話點唱抽到天窗

跟著大嗌抽
好正

與蝶有無唱到最後果句?

冇記錯應該係
愛一個上一課冇左

中間三首想聽呀

最後幾個問題

唱左冬眠
之後仲有無唱愛怪物的你

開場、完Show時間係

最後個首都係特別嘉賓
跟著有人大嗌再抽過

有得抽三次,葡萄

跟著台下觀眾話唱多首

抽第三張紙係與蝶同眠
話想聽佢一口氣唱四十幾個字

最尾有冇唱到去幾十個字?

有冇人有錄花城,勉強幸福,呼天不應呀
有冇人有錄花城,勉強幸福,呼天不應呀

同求
仲有吹沙入眼同與蝶都想聽
成個音樂會同場地都好正
冇哂啲電話係到尻影尻錄
又冇乜人唱k

Btw呼天不應,時不與我
成個音樂會同場地都好正
冇哂啲電話係到尻影尻錄
又冇乜人唱k

Btw呼天不應,時不與我

前面諗住影相 講咗句叫食Q嚟 佢即刻收返

越睇你地講野 越想睇

好想聽貪嗔癡 (覺得呢首係林夕比joey 嘅最有心機嘅歌 )
見人話點唱抽到天窗

跟著大嗌抽
好正

求錄音

估唔到會有人用五千買一張飛
日日轉歌單
搞到我買左兩場飛都想買多場
咁搞法真係燒銀紙

最衰我得一張,唔係一定同你換
見人話點唱抽到天窗

跟著大嗌抽
好正

求錄音

即係都有唱到天窗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞