[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區 (2)

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
仲有冇巴絲放飛
https://t.me/couching
係咪有人會向門口放飛 買唔到飛 想試下向門口last minute買會唔會平d
買咗兩張14號480 係gallery頭五行 但係嗰晚要去澳門 有冇人可以同我換四月七號之後任何一場嘅飛

如果要放 請tg我
Tg: toxic180
價錢可以再傾

我都好想睇 只換唔放
見人話點唱抽到天窗

跟著大嗌抽
清唱半首抽左時不與我同與蝶同眠
好正

求錄音

btw抽個三首都係唱半首

即係都有唱到天窗

有唱呀
會唔會有巴打錄到勉強幸福live
好想聽一次

我覺得靚喎

我覺得靚喎

我主要係覺得唔all back放返d頭髮落來會靚d, 衫就ok既

好勇
有無比fc班中女fans圍住黎屌?

好勇

記得之前我是歌手, 有人罵祖簡錯歌定編曲唔好果d, 班fans係ig罵戰

好勇

鐘意呢個名

好勇

鐘意呢個名

好勇

鐘意呢個名

yes
買咗兩張14號480 係gallery頭五行 但係嗰晚要去澳門 有冇人可以同我換四月七號之後任何一場嘅飛

我有5/4 兩張480,想唔想換?

好勇

鐘意呢個名

yes

yes
依家搵唔返應該del左啦

好勇

鐘意呢個名

yes

見人話點唱抽到天窗

跟著大嗌抽
好正

求錄音

我都係睇31號,入場寫紙點左時不與我,或者呢個係我同隔離位既故事。

可惜,呢晚既回憶係人生第一個聽左一半就要走既演唱會,永遠都無得再完成佢。

如果大家有點唱果段錄音,希望可以俾我感受番呢一塊碎片。謝謝。
見人話點唱抽到天窗

跟著大嗌抽
好正

求錄音

我都係睇31號,入場寫紙點左時不與我,或者呢個係我同隔離位既故事。

可惜,呢晚既回憶係人生第一個聽左一半就要走既演唱會,永遠都無得再完成佢。

如果大家有點唱果段錄音,希望可以俾我感受番呢一塊碎片。謝謝。

做咩事要走?

我都想聽番錄音... 依一兩日好似無乜fans去咁

好勇

鐘意呢個名

yes

跟著大嗌抽
好正

求錄音

做咩事要走?

我都想聽番錄音... 依一兩日好似無乜fans去咁

或者理智同佢講唔可以再聽落去...

好勇

鐘意呢個名

yes

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞