[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區 (2)

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
見人話點唱抽到天窗

跟著大嗌抽
清唱半首抽左時不與我同與蝶同眠
好正

與蝶有無唱到最後果句?

冇記錯應該係
愛一個上一課冇左

中間三首想聽呀

佢話係新rundown 今晚係第一次
個rundown愈改愈正,好想睇多場呀
見人話點唱抽到天窗

跟著大嗌抽
好正

與蝶有無唱到最後果句?

冇記錯應該係
愛一個上一課冇左

中間三首想聽呀

最後幾個問題

唱左冬眠
之後仲有無唱愛怪物的你
最後一首歌都仲係特別嘉賓

開場、完Show時間係

感謝今晚Rundown update,已經落左你名啦
今晚堆新歌正到傻左
與蝶同眠終於出場
點天窗個啲返屋企睇碟啦
見人話點唱抽到天窗

跟著大嗌抽
好正

求錄音
見人話點唱抽到天窗

跟著大嗌抽
好正

與蝶有無唱到最後果句?

冇記錯應該係
愛一個上一課冇左

中間三首想聽呀

最後幾個問題

唱左冬眠
之後仲有無唱愛怪物的你

開場、完Show時間係

今日勁早 好似8點15定13分已經開場
完場11:20掛 冇特別睇到時間
最後個首都係特別嘉賓
仲有點唱抽左三首 第一首就係天窗
跟著有人大嗌再抽過
joey: 唔可以咁架 人地想聽嘛 要尊重下我啲歌迷

見人話點唱抽到天窗

跟著大嗌抽
好正

與蝶有無唱到最後果句?

冇記錯應該係
愛一個上一課冇左

中間三首想聽呀

最後幾個問題

唱左冬眠
之後仲有無唱愛怪物的你

開場、完Show時間係

冬眠有唱
愛怪物的你冇唱
見人話點唱抽到天窗

跟著大嗌抽
好正

與蝶有無唱到最後果句?

冇記錯應該係
愛一個上一課冇左

中間三首想聽呀

最後幾個問題

唱左冬眠
之後仲有無唱愛怪物的你

開場、完Show時間係

最後個首都係特別嘉賓
跟著有人大嗌再抽過

有得抽三次,葡萄
見人話點唱抽到天窗

跟著大嗌抽
好正

與蝶有無唱到最後果句?

冇記錯應該係
愛一個上一課冇左

中間三首想聽呀

最後幾個問題

唱左冬眠
之後仲有無唱愛怪物的你

開場、完Show時間係

最後個首都係特別嘉賓
跟著有人大嗌再抽過

有得抽三次,葡萄

本身祖祖唱完時不與我 話你地今晚啲人係咪冇食飯 啲反應唔夠勁
跟著台下觀眾話唱多首
佢: 唔唱呀 一係係理由我點解要唱多首

樓下坐第一排個女仔話因為黃牛好貴 佢買左5000 (好似係)
佢: 好! 呢個係一個好好既理由 為左你張飛 就抽多首
本身抽左兩張紙 佢話太難唱 dum左落地 冇講咩歌
抽第三張紙係與蝶同眠
話想聽佢一口氣唱十幾個字
佢: 你想我死?
跪求佢keep住呢個歌單
見人話點唱抽到天窗

跟著大嗌抽
好正

與蝶有無唱到最後果句?

冇記錯應該係
愛一個上一課冇左

中間三首想聽呀

最後幾個問題

唱左冬眠
之後仲有無唱愛怪物的你

開場、完Show時間係

最後個首都係特別嘉賓
跟著有人大嗌再抽過

有得抽三次,葡萄

本身祖祖唱完時不與我 話你地今晚啲人係咪冇食飯 啲反應唔夠勁
跟著台下觀眾話唱多首

樓下坐第一排個女仔話因為黃牛好貴 佢買左5000 (好似係)
抽第三張紙係與蝶同眠
話想聽佢一口氣唱四十幾個字
見人話點唱抽到天窗

跟著大嗌抽
好正

與蝶有無唱到最後果句?

冇記錯應該係
愛一個上一課冇左

中間三首想聽呀

最後幾個問題

唱左冬眠
之後仲有無唱愛怪物的你

開場、完Show時間係

最後個首都係特別嘉賓
跟著有人大嗌再抽過

有得抽三次,葡萄

跟著台下觀眾話唱多首

抽第三張紙係與蝶同眠

個女仔都好捨得下喎,多得佢大家先可以聽多一首歌
好正呀今晚。。不過抽到天窗就oop 左。
好想再睇

冇記錯應該係
愛一個上一課冇左

中間三首想聽呀

最後幾個問題

唱左冬眠
之後仲有無唱愛怪物的你

開場、完Show時間係

最後個首都係特別嘉賓
跟著有人大嗌再抽過

有得抽三次,葡萄

跟著台下觀眾話唱多首

抽第三張紙係與蝶同眠

見人話點唱抽到天窗

跟著大嗌抽
好正

求錄音

btw抽個三首都係唱半首
有無人有新果part run既錄音?
好想聽勉強幸福
$5000
今日套新衫係咩樣?
今晚有花城

葡萄

今晚有花城

葡萄

呢幾首真係好好好好好正
原來有人同我一樣中意聽花城
想當年loop 左一個暑假

between 見到rundown有痛愛 16號愛人真係屌出聲
唔明啲人諗乜 仲點唱啲大熱門??
唱左幾萬次既歌返屋企睇YouTube 啦
完全唔想晒左任何一個機會
好想佢唱啲真係side又好聽既歌
以後真係未必有機會再搞咁既演唱會
大家真係好好珍惜

今晚有花城

葡萄

呢幾首真係好好好好好正
原來有人同我一樣中意聽花城
想當年loop 左一個暑假

between 見到rundown有痛愛 16號愛人真係屌出聲
唔明啲人諗乜 仲點唱啲大熱門??
唱左幾萬次既歌返屋企睇YouTube 啦
完全唔想晒左任何一個機會
好想佢唱啲真係side又好聽既歌
以後真係未必有機會再搞咁既演唱會
大家真係好好珍惜

其實16號愛人佢冇唱
純粹係過場 佢話叫我地唱俾佢聽 一路聽一路換衫

見到咁大個screen真係笑左

想佢唱多幾首,去到encore果part先開聲講野
雖然佢9up係好好笑
陪女朋友睇完 唔係佢歌迷但覺得都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞