[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區 (2)

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
今日諗住去買紀念品
點知去到件黑tee已經賣曬囉 每日限定架咩

少貨...........我個日去買野,排頭十個都已經聽到前面無哂黑色細碼

好心黑tee咁受歡迎就印多D啦
自問要求唔高, 希望錄影場會唱玩家同it doesnt matter

應該都無咩機會
抽點唱紙又會係16號愛人

我估半箱紙都係 16 嘅愛人
自問要求唔高, 希望錄影場會唱玩家同it doesnt matter

應該都無咩機會
抽點唱紙又會係16號愛人

我估半箱紙都係 16 嘅愛人

今日諗住去買紀念品

少貨...........我個日去買野,排頭十個都已經聽到前面無哂黑色細碼

排頭10個都賣哂
佢每日預幾多貨
現有8/4 880 circle 連位飛 x 2
請問各巴絲有冇12至15號任何一場任何位置門票可交換?
有需要可拆開單丁換 / 補/收差額換其他票價
朋友話換到讓我睇 所以只換不賣
唔該哂咁多位!
今日諗住去買紀念品

排頭10個都賣哂
佢每日預幾多貨

可能一開始冇預好多人買 冇留定數量
原本諗住睇第二場先買 好在第一日見到大家咁踴躍 就買左先
黑色真係勁靚
今晚唱左首新歌煙霞
今晚唱左首新歌煙霞

今日諗住去買紀念品

排頭10個都賣哂
佢每日預幾多貨

可能一開始冇預好多人買 冇留定數量
原本諗住睇第二場先買 好在第一日見到大家咁踴躍 就買左先
黑色真係勁靚

憤怒的葡萄 .jpg
今晚唱左首新歌煙霞

今日唱左有得入碟咁之後幾場唔好再唱啦
彭秀慧 Kearen Pang
Page Liked · 27 March ·

#mysecretlive 終於見觀眾。除了第一晚的粉絲包場,第二晚的客戶專場,第三晚終於是普羅大眾,也代表這個演唱會正式揭幕。
.
這是一個非常有趣而具挑戰性的過程,一個天后,一隊最精英的音樂團隊,一段擁有18年歷史的音樂回憶,走進了這個我最喜愛的歌劇院,碰上了我和一班劇場工作者,每一步都需要磨合,我也曾經不知道怎樣才會有好東西,或者符合期望的事情出現。
.
「做些不一樣的事」,是今次演出的原點。擁抱着這個原點,我常常告訴自己嘗試用不一樣的態度去面對事情,一面學習一面執行,一面堅持一面從容,繼電影後,再次是我人生的功課。
.
(籌備演唱會的時候,同時要面對電影後期和宣傳工作,身心都接近爆炸邊緣。應該算是頂峰了,不能再虐待自己,希望往後還能繼續交出100%的自己。)
.
很好奇知道觀眾的反應(當然只要是容祖兒他們都可能會喜歡),所以我更好奇不是粉絲的朋友意見,還有團隊的感受。昨天無意中聽到了一些,原來用心做的事情,他們真的會感受到。用心,還有信任。在極短時間之內,建立團隊信任,很不容易。今早起來和祖祖分享,因為大家都著緊,眼淺的又流了幾滴淚。
.
感謝上天給予我有這些機會,讓我見識不同的人和事,有艱難有障礙,只要不害怕,永遠都是最好時光,難能可貴,我知道。
.
.
.
最後,我,做咗歌劇院咁多次,真係未試過有過百萬製作!好正呀!!!
.
Thanks @locatherine112 for the capture.
今晚唱左首新歌煙霞

Cut左愛一個上一課,唱番冬眠

歌迷大合唱轉左16號愛人

一早要cut啦

冬眠正
幾時有全首密友
幾時有全首密友

下次紅館
幾時有全首密友

下次紅館

幾時有全首密友

下次紅館

睇完今次 唔想睇紅館啦 又心淡又習慣失戀又痛愛
勉强幸福
勉强幸福

勉强幸福

點唱?
勉强幸福

點唱?

yes
勉强幸福

點唱?

未知,等緊人答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞