【真清明懷舊林俊傑】為巴絲搜尋懷舊遊戲

612 回覆
223 Like 2 Dislike
BTW樓主隻瘋狂空間王岩岩LOAD完, 佢要密碼先解到壓
我用左加密法都搵唔到個密碼, 無知地想問下個密碼係乜, 可PM我嗎???
巴打你搵唔搵到軒轅劍雲和山的彼端???搵左好耐都搵唔到

Google Please

2000年頭玩過一隻game 中文的
有個地圖 類似捉棋 一步步行 有時會遇到敵人
進入戰鬥之後會變成好似lf2個種模式咁
但係d角色係唔卡通 好似中世紀裝扮 拎劍既
睇下搵唔搵得番

鳩估超時空英雄傳說
可以入去睇下其他GAME圖

https://vinta.ws/blog/342

睇錯做戰棋
喺咪類似依隻咁
黎明之砧Anvil of dawn

唔該巴打先
但唔係呢隻 畫面靚過呢隻
記得係大約03年個陣玩過
主角記憶中係金髮著盔甲拎劍
之後可以加隊員 記得有隻拎雙刀既

用巴打畀多咗嘅資料
會唔會喺聖劍大陸:霸王騎士傳

2000年頭玩過一隻game 中文的
有個地圖 類似捉棋 一步步行 有時會遇到敵人
進入戰鬥之後會變成好似lf2個種模式咁
但係d角色係唔卡通 好似中世紀裝扮 拎劍既
睇下搵唔搵得番

鳩估超時空英雄傳說
可以入去睇下其他GAME圖

https://vinta.ws/blog/342

睇錯做戰棋
喺咪類似依隻咁
黎明之砧Anvil of dawn

唔該巴打先
但唔係呢隻 畫面靚過呢隻
記得係大約03年個陣玩過
主角記憶中係金髮著盔甲拎劍
之後可以加隊員 記得有隻拎雙刀既

用巴打畀多咗嘅資料
會唔會喺聖劍大陸:霸王騎士傳

定喺幻世錄2

我用左加密法都搵唔到個密碼, 無知地想問下個密碼係乜, 可PM我嗎???

太感動了, 係「湯丸的懷舊林俊傑」,得左了
不得了 呢個po 比正皮一個唔夠

太感動了, 係「湯丸的懷舊林俊傑」,得左了

不得了 呢個po 比正皮一個唔夠

舊GAME威力
有冇酒店大亨? 好想玩返

Hotel Giant
請問有冇射喪屍game
有無廣東話版嘅Winning 7?
https://www.youtube.com/watch?v=QWIAvDJ1btU
Ps1定2 game 黎
類似玩具兵大戰 姐係綠色兵果種
但係就玩住部直升機 有條繩仔要吊野去過關

可以2 players, 勁好玩
搵左好耐
請問有冇射喪屍game

淨喺識left4dead
有無廣東話版嘅Winning 7?
https://www.youtube.com/watch?v=QWIAvDJ1btU

可以問條片位人兄,好似巴打嚟,佢本身有放LINK,但LINK已死

搵左好耐

淨喺得玩住部直升機

Hotel Giant

隻game係叫超級酒店大亨

Hotel Giant

隻game係叫超級酒店大亨

搵左好耐

淨喺得玩住部直升機

印象中係, 係玩具奇兵入面果d綠色兵人
好似頭果幾關係同d蟻呀 黃蜂打既
運粒糖去第二個位置之類,每關唔同任務,頭果時就係室內 之後就去到外面咁。
搵左好多年嫁啦

搵左好耐

淨喺得玩住部直升機

印象中係, 係玩具奇兵入面果d綠色兵人
好似頭果幾關係同d蟻呀 黃蜂打既
運粒糖去第二個位置之類,每關唔同任務,頭果時就係室內 之後就去到外面咁。
搵左好多年嫁啦

係咪Army Men Air Attack 呀?

你講起玩具兵我就有印象玩過類似既game
google到應該係army men, 不過我當年玩既係army men 3D, 咁啱就望到有隻叫army men air attack, 我估係你搵個隻

係啦巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞