【真清明懷舊林俊傑】為巴絲搜尋懷舊遊戲

612 回覆
223 Like 2 Dislike
想問兩隻pc game 名
一隻係落地底開餐廳
一隻係三國時代孫劉比曹操打敗,結果一個入左魔法世界,另一個入左機械世界,再返三國時代同曹操打過

順道想問有冇老夫子大富翁

第一隻game落地府先係

第一隻百鬼?

另一隻唔清楚

有老夫子大富翁(粵配)

多謝解答
想搵返有一隻好似係做法佬王起城
但唔知叫咩名
仲有一隻係玩具兵黎,只不過係戰略版好似aoc咁樣果種
想搵隻PS1既GAME,係幪面超人戰棋黎
我細細個係PS1到玩點知隻碟化左搞到冇得再玩
我仲記得用本鄉猛又得變身做1號都得 得左
希望巴打有啦
但唔知叫咩名

法老王我搵到啦,但係隻玩具兵仲未搵到seed
想搵返隻細個同朋友玩嘅pc game
但我淨係記得係大富翁類型
同埋有隻角色/怪好似Pokémon入面隻代歐奇希斯
應該都至少十年前
希望可以搵返,搵左好耐都搵唔到
求Throne of Darkness

但唔知叫咩名

湯巴
求風雲天下會,中華英雄
湯巴
求風雲天下會,中華英雄

係舊登搵到巴打之前既link download左,但virtual pc 係win10一開就hang, 有無方法?
但唔知叫咩名

有隻彈珠台Game,用森林、火山(定係地獄)和沙灘做背景的,每個埸景到了一定分數(定係其他條件)就會開放出口過關。
十幾年前的遊戲,名稱已經忘記了,希望能夠搵返thx
百鬼 有無LINK
之前link好似死左
湯巴 一直有隻GAME未爆到機 好唔忿氣
唔知你有冇 超能特攻隊 1 既pc GAME
細細個果陣買左黎玩 卡左係超能先生勁耐
而家隻碟都唔見埋
希望巴打有LINK
但唔知叫咩名

https://www.gog.com/game/army_men_rts
?
但唔知叫咩名

https://www.gog.com/game/army_men_rts
?

就係呢個啦
已射thx
有咩金庸單機GAME好玩
想搵一隻GAME係類似即時戰略 但係D兵係會自己行動既
記得好似係有4隻色既軍團互打 有紅 藍 黃 白
係一關一關咁樣打既
地型好似係正方形 再以方格為一單位咁
好似冇得造兵//升級
係個模擬器既GAME
幾年前睇果個YOUTUBER 大雄玩先知有呢隻GAME
好想再玩反
美食大富翁
類似呢個名
美食大富翁
類似呢個名

感謝
湯丸 想問下你會唔會有 俠客行 前途道標,我搵左好耐都無條link / seed係down到 好想玩返
夢幻西餐廳 好多link都死曬
巴打仲有冇幫人搵GAME?
魔塔系列 有隻係asiadog上有既 唔知點解死左link
玩法同魔塔一樣 不過就場景唔係塔 而係島上 好似叫咩守護和平島之類
錫酒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞