【真清明懷舊林俊傑】為巴絲搜尋懷舊遊戲

612 回覆
223 Like 2 Dislike
koei有隻pc既練馬game叫horse breaker
日文game黎

湯丸巴有無

搵唔到日文原版
得豬豬字幕組整合過嘅日文版,巴打驚有毒就唔分享了

我唔驚呀,有無link

或者關鍵字係咩?

關鍵字豬豬 模擬馴馬師
全部死link

我用迅雷VIP先DL到的
唔介意的話我一陣上載Google畀巴打,但稍等一陣,有嘢忙緊

麻煩晒湯丸巴
呢隻當年中學雞玩到廢寢忘餐

久等了,因為安裝有殘體字,為免造成巴絲不安
所以我自己安裝完再將個硬盤版用兩個防毒軟件掃描
掃描結果如下:

最後壓縮上載到Google Doc,親測WIN7 64位元完美運行
DL完解壓後開啟【HB.exe】即可遊玩,祝巴打玩得愉快

DL完同我講返聲
同埋LINK唔好外連,因為低調先可以長期分享 多謝合作

【懷舊林俊傑】
Horse Breaker
【日文硬盤版】

今晚放工番屋企搞
一定今晚12點前搞掂
麻煩晒湯丸巴
寰神結三部曲全繁體版好難搵

得天地劫系列三部曲

巴打 thx
有冇富甲天下3
有無Keroro軍曹大競賽

有,但搵唔到免CD
有無zwei!! 雙星物語1

感謝
想搵一隻即時戰略game好似有三種勢力 一種係人類一種係異形一種好似叫使徒嘅機械人,隻game好似叫魔域爭霸2

淨喺得隻1咁嘅
https://acg.gamer.com.tw/acgDetail.php?s=2948

巴打呢隻有冇seed
Btw有冇馬場大亨2000?

魔域爭霸搵到百度網盤,巴打唔啱用嘅話我DL完試完掃完有無毒之後,ok就放上Google Doc畀巴打

【湯丸的懷舊林俊傑】
馬場大亨2000
【繁體中文版】【湯丸上載】

有冇富甲天下3

仲買唔到唔分享了,或者巴打可以自行Google
有無zwei!! 雙星物語1

感謝

客咩氣
正皮
湯丸巴打, 首先多謝你先
數碼暴龍03係咪出過隻電腦遊戲
正皮

聖女之歌要邊隻?最新隻ZERO STEAM有

蒼穹霸主STEAM有
http://store.steampowered.com/app/270770/
koei有隻pc既練馬game叫horse breaker
日文game黎

湯丸巴有無

搵唔到日文原版
得豬豬字幕組整合過嘅日文版,巴打驚有毒就唔分享了

我唔驚呀,有無link

或者關鍵字係咩?

關鍵字豬豬 模擬馴馬師
全部死link

我用迅雷VIP先DL到的
唔介意的話我一陣上載Google畀巴打,但稍等一陣,有嘢忙緊

麻煩晒湯丸巴
呢隻當年中學雞玩到廢寢忘餐

久等了,因為安裝有殘體字,為免造成巴絲不安
所以我自己安裝完再將個硬盤版用兩個防毒軟件掃描
掃描結果如下:

最後壓縮上載到Google Doc,親測WIN7 64位元完美運行
DL完解壓後開啟【HB.exe】即可遊玩,祝巴打玩得愉快

DL完同我講返聲
同埋LINK唔好外連,因為低調先可以長期分享 多謝合作

【懷舊林俊傑】
Horse Breaker
【日文硬盤版】

湯丸巴,已下
好感謝你,兒時回憶
湯丸巴,已下
好感謝你,兒時回憶

客咩氣 ,玩到嗎
呢隻果時黎講真係上品!

依家都唔差啫
deer revenge4 考唔考到你
冇追post
有冇水族館有怪獸食你d魚個隻game

同求
但我想要window版
之前搵過有 但得試玩version

pish

虛擬人生外傳:修羅戰記
稍候UP

敦煌奇兵
淨喺搵到殘中光碟片

【懷舊林俊傑】艾薩克外傳-陽光少年遊【繁體中文版】【湯丸上載】

便利商店全套(都喺Google到嘅嘢嚟,不妨Google咗先,搵唔到再問,唔好浪費Google )
數碼暴龍03係咪出過隻電腦遊戲

唔太清楚
deer revenge4 考唔考到你

如果喺Deer Avenger 4的話,考唔到Google的

但如果喺Deer Revenge 4就真喺考起啦,完全搵唔到
冇追post

同求
但我想要window版

pish

Insaniquarium Deluxe 瘋狂水族箱
我連你要咩GAME都唔知搵唔到畀巴打你

虛擬人生外傳:修羅戰記
稍候UP

敦煌奇兵
淨喺搵到殘中光碟片

【懷舊林俊傑】艾薩克外傳-陽光少年遊【繁體中文版】【湯丸上載】

便利商店全套(都喺Google到嘅嘢嚟,不妨Google咗先,搵唔到再問,唔好浪費Google )

感激不盡!!!
敦煌奇兵殘中都冇問題 但求搵番童年回憶
冇追post

同求
但我想要window版

pish

Insaniquarium Deluxe 瘋狂水族箱
我連你要咩GAME都唔知搵唔到畀巴打你

就係呢隻 之前搵過無os 版好似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞