【真清明懷舊林俊傑】為巴絲搜尋懷舊遊戲

612 回覆
223 Like 2 Dislike

大家好,我喺湯丸
就嚟清明,為咗慰勞各孝子賢孫們
所以用加密法同各巴絲分享吓

加密分享,麻煩原LINK唔好轉載
當然DL咗你想點用就巴絲打嘅事了

GAME LIST:
【Google搵到嘅、市面仲買到嘅,都暫不分享,敬請體諒 】
因太多而不能盡錄,有想要嘅遊戲但搵唔到的話都可以留一留名
如果無名嘅可以留一留遊戲嘅大致玩法及畫面等等,可更有效為您搜尋

圖源:http://kudgame.blogspot.tw

【懷舊林俊傑】
少林足球
【繁體中文版】【粵語配音】

【懷舊林俊傑】
瘋狂空間王
【繁體中文版】

玩法喺您喺室內設計師,嗰客要D乜你就裝D乜,但用咩料由你定,如果喺畀得錢少嘅案
用平料夠做,儲夠滿足度就可以完案收錢,同埋有個淨喺識食瞓痾嘅肥仔
拎晒佢D值錢家私電器落袋,等佢瞓夠就完得,FATFAT

【連結將於2017年4月8日失效,敬請留意】

【懷舊林俊傑】少林足球【繁體中文版】【粵語配音】【湯丸上載】

【湯丸的懷舊林俊傑】瘋狂空間王【繁體中文版】【湯丸上載】
之前個POST晒亂碼
重新開咗依個
有咩單機RPG推介
正皮

有咩單機RPG推介
正皮

咩類型
就咁叫我推介都唔知推咩畀你好
正評俾巴打
正評俾巴打

正評畀舊GAME
過咗嚟
正評! 多謝巴打
玩過一隻模擬遊樂場,不過唔係依家appstore 有果隻rollercoaster

簡體字黎,可以第一身坐上d 遊戲設施體驗下
細個果陣玩過一隻電腦game 類似走出一層室內既迷宮 迷宮入面好多地方著火 要去搵冰整熄d火
有冇巴打知咩game
有冇動物園大亨1 要有埋海洋世界加恐龍 中文
搵左好耐都搵唔到 我甚至淘寶用幾蚊買左 點知條友冇上線過 好似俾人昆左
有冇咸蛋超人大富翁
巴打有無blank and white 1
過咗嚟

兩邊走
正評! 多謝巴打

客咩氣
街機得唔得?
vitrual striker 98,00,01有冇?
想要瘋狂搖搖杯
搵左幾年都搵唔到
好耐冇見啦湯丸bro
原來你都過左黎1
湯丸
玩過一隻模擬遊樂場,不過唔係依家appstore 有果隻rollercoaster

簡體字黎,可以第一身坐上d 遊戲設施體驗下

唔知有無估錯,細個都好鍾意玩
最鍾意用第一身入去睇D人玩完嘔到仆街
隻GAME叫模擬主題樂園 Sim Coaster

BTW GOOGLE 仲有LINK
細個果陣玩過一隻電腦game 類似走出一層室內既迷宮 迷宮入面好多地方著火 要去搵冰整熄d火
有冇巴打知咩game

2D定3D,有無多D資料
有冇動物園大亨1 要有埋海洋世界加恐龍 中文
搵左好耐都搵唔到 我甚至淘寶用幾蚊買左 點知條友冇上線過 好似俾人昆左

以我所知只有動物園大亨1有中文版
兩隻資料片得英文版,所以要用中文化程式

但繁中我淨喺搵到依個
http://www.gamebase.com.tw/forum/4443/topic/75028814/1

簡中
http://patch.ali213.net/showpatch/3116.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞