江澤民呢條怒屌香港記者嘅片,真係令人嘆為觀止

371 回覆
969 Like 46 Dislike
韓國魚都識講高雄發大財
胡隱圖溫影帝果陣都大架子左好多架喇,江果陣大概知道自己仲係窮要悶聲發大財唔敢亂黎
當年個記者=張寶華
正想講,嗰時啲記者可以咁近身啄住個主席,而家背稿都要審批過份稿
對唔住,借個位宣傳一下,特首選委過半有望。

特首選委戰線 — 七個同行手足,成立工會,重光勞工界!只剩唔夠四個月時間!
https://lih.kg/1768465
{128文宣} 全港最大型既線上文宣再一次正式上線
https://lih.kg/1771022
Lm
倒退
支那仔痴線開,一直唔尊重媒體仇視佢地
搞到咁多記者朋友比曱甴打
講真,時至今日我都覺得記者成日問唔到肉
too simple sometimes naive
有線張寶華
最後講廣東話
唔講江澤民做野方面
佢又識唔少語言
習仔應該只識普通話
每個Shot都係meme
而家睇返老江係似返個人 佢個人比較洋化 會爆肚又識英文
而家你根本唔會見到中共領導喺鏡頭前講人嘅說話 永遠都係照稿讀
你有冇見過甴近平答記者問題?
循例問下啫 唔通真係想set大trap比佢 然後報到中央唔開心 玩鳩成間媒體咩
個時仲係悶聲發大財 大家唔想搞到咁彊
想循例set下細trap比你官腔下 又要發老脾爆seed
對家靚女呀,當然唔同
佢真識英文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞