江澤民呢條怒屌香港記者嘅片,真係令人嘆為觀止

371 回覆
969 Like 46 Dislike
仲要用拼音,這句不念
咪就係

唔想答就屌尻人

樓主仲要吹奏
咪啫係溫水煮蛙

有咩好吹奏
教你老母咩

佢直接講支持一國兩制下港人合法選出既特首咪得

仲要搬西方出嚟
西方記者就係第四權
鍾意問乜就問乜
佢既回應仲on9
咁真心做乜尻
唔想答咪遊花園耍太極
最撚好笑係條片既cm 話咩當年怪錯左江總
可否簡單描述下
標準越來越低
江時代有三大陰濕禍港暴政,遺禍至今 :

1. 雙非案刻意不去堵塞法律漏洞,沒有盡權力責任修改基本法,並十分保險,連釋法都冇做,留下伏線輸入殖民

2. 唔容許香港產業轉型,例如九十年代阻止玫瑰園、千禧年阻止台積電係香港起廠、數碼港刻意變地產項目,只容許香港起迪士尼去「依賴」支那既旅遊業

3. 眾裡尋他握手一幕太露骨,係導致特首欽點論既證據,至今1200人選舉毫無公信力,而且董建華之後在低民望強行連任
冇咩干擾?
點為之干擾?真係會比你係鏡頭前指揮董建華?

眾裡尋他握手一幕,就已經係鏡頭前比你睇埋!
中方阻止香港搞玫瑰園、阻止台積電,干擾左要有鏡頭一幕?
雙非案,手握修法釋法權力,又咩都冇盡責去做,係一種逆向干擾!
維尼一上任誠哥急急腳咁走
講幾句就代表真係鍾意?
咁中國一定好撚有人權 民主同自由啦
口交部日日都話自己尊重其他國家
事實呢? 好心你睇野唔好咁表面啦
係都要人屌柒你
睇多幾次啦 人地記者一開波問呢條已經係好簡單
想你官腔答完 之後做切入點 比其他記者問更深入
記者點合作你都唔識?
真心話
用外語講,真心啲
佢比起甴大大諗嘢真係正路啲 又識做多啲公關
利申 非吹奏 只係以事論事
嘆你老母,江柒民奸撚到出汁
佢做得有幾撚好呀屌你老母?2000後出世?
有份64鎮壓、屠殺法輪功學員、一車車咁活摘器官賣去做標本
上任期間香港金融風暴+沙士+23條爭啲立法
好?睇過?
其實樓主欣賞佢嘅言論技巧,霸氣,好似曾鈺成咁
被人spin左去佢啲政職
平心而論,江匪高班個雜種好多,起碼佢見住外國或香港記者都唔撚驚,仲可以9 up幾句英文或廣東話撚下你地。雜種小學雞未見過大場面,出個門都要幾十條友磅住,讀中文稿都唔撚識字,水平差好遠。
記者又係煩小學雞問題想引人講,係呀我有控制選舉,一係你就直接D選委會有大半人同中共關係好好,你覺得佢地會唔會一樣支持江主席諗法?
民主記者問獨裁者係咁上下
仲要係無言論同新聞自由嘅地方
如果連續6代都老江咁樣性格的人話事,真係隨時稱霸世界
事實真係欽點,記者冇講錯喎!
今時今日好多香港市民鬧記者質素低既時候,有冇諗過,其實記者都係得萬幾蚊個月,仲要不斷OT跑新聞,一眾高官及警方高層還要玩鳩班記者,仲要唔知幾時又要食胡椒噴霧催淚彈,班市民仲要一句"辛苦晒"都唔想同記者講仲要話人係黑媒
其實要體諒一班前線記者係咪真係咁難?
終於睇到大陸人潮語「香港記者」出處
算鳩掃把啦你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞