[本地足球] 2019/20 港超聯、亞協及香港隊世盃外討論區 (42)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
傑or羅梓
問吓尼迪利有無同鄉想嚟香港踢波
泰超泰甲完季大把好野
Matt Smith?
要有實績支持, 泰超鬼多數好用
http://eacr.soccer-cjkv.com

詳細既計算方法可以參考番呢個網頁
其實我覺得理文班本地再勁少少都夠做爭冠組
真心 今季理文銀牌在望
睇下決賽對手係畜力定佛山囉
咪燈死紙 sir
防線唔夠穩 一冇recio又變返舊年咁
連帶前面要出少隻鬼
曹泰根
2個都係降班中堅
btw前少少高質既有片野寬理
依家已經爭冠啦
係撚屯門咩東昇呀
有d講中,有 d估錯

https://lihkg.com/thread/1016428/page/1
唔知10年後仲有冇人上連登,睇吓大家估中幾多

GK:
謝家榮:成功接到阿輝班,成就差唔多

肥袁:弱化版膠鵬,最多派膠同critical safe都係佢一

陳嘉豪:命運同謝德謙一樣,球會長期正選,港隊永遠初選有份但最後落空,寧願揀個後生

RB:
羅梓:年紀輕輕上位,同均宜條路一樣,港隊未來右閘,不過應該會俾人弱點進攻

Fatgor: 太多傷, 成就不大,有潛質變肥軒

謝朗:average, 好似沈國輝咁

CB:
徐宏傑:香港隊後場非常重要人物,亞洲2線中

細佬:同巔峰嘅442差唔多,身型好但犯錯次數不少

CDM:
胡晉銘: 未來港隊防中,未至好勁,成就如傻邦

Remi:消失...結局似Brian Fok, 港超都末踢情況下外流,最後消失於人海被遺忘

陳俊樂:港隊節拍機,角色似派路,能力似黃洋

劉學銘:香港隊常客,打主守先有得出

余偉廉:average

Brian Fok: 消失

勞列C:應該有啲中甲球隊貪佢白種人簽佢,但係根本唔夠料,同肥jack命運一樣

LB:
方柏倫,王子,許宏峰:早熟早殘,越踢越差,過多幾年正選都唔知有冇

安永佳:應該係港隊LB, 有入藉兵嘅情況底下,LW 始終唔到佢打

陳晉一:呢個10年後仲好後生,中四輟學專心踢波,有名校都唔讀,咁大決心應該差極有個譜

Jordon仔: 越打越後,傷患困擾,成就唔會太高,頂盡同康廉差唔多,甚至更低

過兩日估下中場前場
球霸凱:好波的麻煩友,香港隊重視紀律唔揀佢

劉學銘:香港隊常客,打主守先有得出

余偉廉:average

孫銘
一年都唔夠有咩討論價值
都係,路遙知馬力
但閘位果堆好似估中左
真心,點解av堅唔用胡晉銘又唔外借
似玩鴆佢
學銘外借去理文好左
球棍:你有無我咁sick波呀
Sor, 無識波牌
人地港超最佳教練
非堅家軍
胡晉銘飛馬主力變到依家成日後備
惟一非堅家軍上位好似係鐘偉強,由飛馬預備組台柱轉會跟 av堅升上大港腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞