[本地足球] 2019/20 港超聯、亞協及香港隊世盃外討論區 (42)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
話時話今日龍仔踢成點
一助攻
點都有8場打,超聯點出8場後生仔呀
講咁多咪又係同一個踢法
還好啦留佢喺傑當後備咪仲好
傑志借走佢好明顯就係個戰術體系係唔需要佢
收番佢嘅話一係就有球員離隊
一係就個領隊離隊
辛祖在預選名單中未見踪影,全因港隊根據本港醫生的報告,認為他需一個月才能傷愈,但巴西的醫生則認為他10日就可復出,而此子亦在上周末的聯賽取得入球,證明自己已無恙,當時他亦透露主帥麥柏倫希望再觀察其表現,最終亦獲召。

巴西咩神醫咁巴閉
香港庸醫
未見過港超球員喺運動場咁樣慶祝
打翼咪好地地
係要改造
佢本身能力都麻麻地
睇唔出佢有咩特點
可能巴西多足球員 醫足球員醫生多過香港 所以好d
連出波都廢埋

大家見到今日嘅艾里奧受傷 其實怕咩姐?

1) 傑志去到12月尾先有一場聯賽對香港飛馬揸!
2)大家唔係好怕艾里奧入選香港隊派膠嘅咩?宜家又扮關心佢?
3) 其實香港隊中堅 可以叫埋黃洋客串踢,或者叫梁諾恆,啊凱,或者馮慶燁打返中堅咪得囉 !根本連羅素都唔洗叫返黎喇代替! (況且日本韓國 踢波style 根本唔係用高波,有睇開世界波都知道喇,只係中國比較難估計姐)如果叫羅素代受傷嘅艾里奧,到時又有人嘈多啲入籍兵唔好架喇!

PS:唔知呢度 邊個成日話金里奧 同麥里奧 先好笑!咁麥基 無料咪又係打足全部香港隊比賽!咩 唔係葉鴻輝打足全部香港隊比賽咩?你fact check 左未?肯定 Kim Sir 場場出艾里奧?你肯定麥柏倫 場場出艾里奧?麻煩睇下香港隊對巴林 同柬埔寨 用左咩野年輕中堅代替 艾里奧踢先喇?抽水都要聰明啲架!有時啲野唔係你話係就係!😂😂😂😂

#我知道好多人希望艾里奧退出香港隊
#香港人唔好搞分化喇

陳_ _又發表偉論
賜b係咪緍變
76勇

第一個業餘國腳
因為羅生
基頓
wfc暨客隊來回球場仲耐過場波嘅精液盃

🚌 🆚 🥼
1.36 4.94 6.55
🚌 -1.5 1.97 1.78

原來個入球判番俾基華尼頓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞