[港足時間囊] 估下連登仔吹奏緊嘅U25 10年後嘅命運

14 回覆
3 Like 0 Dislike
唔知10年後仲有冇人上連登,睇吓大家估中幾多

GK:
謝家榮:成功接到阿輝班,成就差唔多

肥袁:弱化版膠鵬,最多派膠同critical safe都係佢

陳嘉豪:命運同謝德謙一樣,球會長期正選,港隊永遠初選有份但最後落空,寧願揀個後生

RB:
羅梓:年紀輕輕上位,同均宜條路一樣,港隊未來右閘,不過應該會俾人弱點進攻

Fatgor: 太多傷, 成就不大,有潛質變肥軒

謝朗:average, 好似沈國輝咁

CB:
徐宏傑:香港隊後場非常重要人物,亞洲2線中

細佬:同巔峰嘅442差唔多,身型好但犯錯次數不少

球霸凱:好波的麻煩友,香港隊重視紀律唔揀佢

劉學銘:香港隊常客,打主守先有得出

余偉廉:average

Brian Fok: 消失

勞列C:應該有啲中甲球隊貪佢白種人簽佢,但係根本唔夠料,同肥jack命運一樣

LB:
方柏倫,王子,許宏峰:早熟早殘,越踢越差,過多幾年正選都唔知有冇

安永佳:應該係港隊LB, 有入藉兵嘅情況底下,LW 始終唔到佢打

陳晉一:呢個10年後仲好後生,中四輟學專心踢波,有名校都唔讀,咁大決心應該差極有個譜

Jordon仔: 越打越後,傷患困擾,成就唔會太高,頂盡同康廉差唔多,甚至更低

過兩日估下中場前場
樓主肯為香港波打咁大篇野
向進豪出山救港
CDM:
胡晉銘: 未來港隊防中,未至好勁,成就如傻邦

Remi:消失...結局似Brian Fok, 港超都末踢情況下外流,最後消失於人海被遺忘

陳俊樂:港隊節拍機,角色似派路,能力似黃洋
繼續
留名睇結果
前場呢
鄭兆均,鐘偉強
咁你都知我講緊乜
會員贊 b宣揚果個kitchild, 藏毒ma
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞