手機版孖寶賽車 《Mario Kart Tour》(5) 願榮光歸香港

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
不如GROOT巴拍片影自己隻手玩電話啦
原來係咁解長知識

唔該哂
要用綁絲帶角食人地跌出嚟ge蘑菇都幾煩
試咗幾局明明有大炮角但佢兩圈都唔撚射菇
最後好似玩撚咗廿幾局(連埋冇大炮角重刷)先解到任
邊個圖易刷
冇, 我係睇邊度本身有射菇角有3個道具(搏電腦大啲機會出呢啲角)
我玩咗東京賽道2R, 同埋嘿呵R
今日玩嘅時候竟然有個對手叫何以這土地淚再流
點解今日更新完聯賽,又係上次聯賽d人

重開隻game應該就會refresh返?
其實MKT堆計時賽佢set得OK,唔駛行short cut都夠拎三星 (同埋呢條好似無shortcut)
正常咁貼住內彎去飄,唔好貪外圈D錢/加速位,就算唔用加速菇都可以完成三星

不過佢用standard kart,drifting性能一般,今次多急彎就更加要提早開始入彎,先可以貼住內彎去飄
我自己就慣咗跑賽道中間,急彎就提早一兩秒左右開始入彎,飄住等一到彎位就再cut sharp d

利申,特登再跑多次想唔用加速菇,點知都係第一圈連續錯手用咗
第一圈56秒,總共1:55
有冇人隻party Toad
我懷疑佢應該解到有鬍鬚角炸10個人
到今日都仲傀無變
Tier 31

原本第4
依家變左第 10

我唔侵你地玩啦
應該解到,尋晚用過party toad
剛剛睇,解咗一下炸彈兵,一陣再check下

Party Toad可以解綁絲帶
test完
party toad解到有鬍鬚角炸10個人

party toad有鬍鬚同時綁絲帶
試過同一日有UR 角 同UR 翼

平均5-6日都總會有一次UR 野賣
有冇人知庫巴盃個計時賽點樣刷三星
出得密都無錢買
無心機打聯賽棄game既節奏
又係等groot巴出片嘅時間
新手想問下直路點飄移 成日到直路就斷combo
啱啱先轉用手動漂移

真係完全係另一個世界
遲少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞