手機版孖寶賽車 《Mario Kart Tour》(5) 願榮光歸香港

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
唔係
50coins淨係計喺個場/道具箱攞到嘅
喺分數(1k=1coin)再額外加嘅就唔計

同埋,佢話係比賽先攞到
獎勵挑戰應該唔計

利申:用Rosalina玩DK雪山
得左
我用粉紅碧姬, 唔計分拎左55coins都唔得
似乎coin box唔計, 唔用就搞掂
想問有無一個資料係for 專屬角色既車同翼, 停如:惡魔大王係瓦路易吉既 favoured car, 吞食花飛行傘係溫緹既 favoured glider 等等。
似乎隻粉紅peach唔計著dress
用Daisy 拎咗52個都唔過,堆list 係咪錯

reddit都有post講, 今次個50coins疑似有bug
唔好用coin box 角,盡量target 60coins up啦

daisy可以解任既,可能都係因為bug
咦,係道具箱唔計,可能唔係指coinbox
咁應該係指抽道具中的coin,中一次有2coin那款
唔計的話係好難夠50

用Party Pauline 解左個章好靚
另外想問下用有胡子的角色炸5次邊個場易解
用瓦路易吉chok到炸彈fever基本上都搞掂
即係點
頭幾轉打後d十連全部都係抽垃圾 究竟有冇竅門可以抽到紫卡
我都係用WALUIGI炸彈FEVER玩今個禮拜TOUR星球大戰場
Reset 咗先再抽

如果頭10/20抽已經出咗好野

後面自然多垃圾
全部係正野 仲有乜好投訴
即係只計賽道上的coin,抽返嚟的coin唔計 (coinbox唔肯定)
網上都係建議,唔想等fix就去打DK park N/X
盡量食晒所有賽道上的coin就夠,想易就打50cc

Rainbow Road冇車,淨係嗰條已經差4千
另外兩條佢都高分過我
左下嗰關都高成千五

之前總分只係差兩千嗰時
仲諗住用下淨低嘅2張UR人券(骨bowser升到lv4 / Yoshi升到lv3淨1張)、2張UR車券(鹿車升到lv2/3)、1張UR翼券(禮物翼/2020翼升到lv3)

可以慳返
唔知fix好會唔會又有嘢派
過咗聖誕d聖誕樹拆晒
少咗個加分位

我真係屌你老母。。。
哇屌你正呀喂
我係指reset完之後抽 呢幾轉幾乎一張紫卡都未中過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞