手機版孖寶賽車 《Mario Kart Tour》(5) 願榮光歸香港

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
$15抵俾啦,課$318都唔知中唔中隻翼,我都買左
依家去買張卡先
真係賭博咁唔再課了 最多課gold pass
呢個最有良心,抵買
未親自買過ios卡唔識處理
最低面額200蚊?
課咗兩個月gold pass,次次抽親都係垃圾,連角色都冇根本完全唔使玩,冇哂癮已棄game
係我真係原始人黎
冇信用卡結果依家想俾$15都做唔到

盡晒力
碧姬又唔計 黛西又唔計
邊隻先計50 coin

自推一次
萬聖Rosetta係咪唔計?
或者bb碧姬或daisy
用奇諾比姬公主
BB 應該 唔計洋服
萬聖Rosalina 應該計
最低真係唔知,我用信用卡
iTunes card好似最低係100
試下轉language 轉英文玩
試咗都一樣
iTunes Pass $1 起
唔關角色事,惟有執多啲,道具箱嘅coin唔計(bug)
From 巴哈
轉自reddit測試結果

重點:從道具箱拿到的金幣不算

黛西公主+DK雪山 R 確定可解
每日300金幣拿完也不影響

單純計算你單場撿過的金幣次數
即使被打中掉落了金幣
撿過的金幣次數也不會扣除
(把掉落的金幣撿起來,次數還會再算一次)
所以有可能發生左下金幣未滿50,但是任務完成了

大家加油多練幾場吧
https://www.reddit.com/r/MarioKartTour/comments/efe790/collect_50_coins_in_a_single_race_using_a_driver/

碧姬、黛西都計
重點係道具箱抽中的coin (一次有2coins那款) 唔計
應該coinbox同coin frenzy都計,剩係唔計單純抽中的coins

剛剛試了count DK雪山R,唔計飛天的兩次coin circle,賽道上大約有17coins,兩圈食晒大約有34coins
即係飛天兩次coin circle最好食到總共8coins以上
所以...被人打中之後,記得要食返自己掉咗的coins
喺app store -> account -> iTunes pass 就可以加落apple wallet
之後拎去7仔入錢 最少入1蚊 就可以俾到錢
有冇道具增加抽中巨大菇既概率?
雪山嗰關打到懷疑人生
一路儲開好地地俾人劈過三次雷
結果去到終點嗰時得返零

同你一樣但我冇課318
嬲到cut gold pass
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞