手機版孖寶賽車 《Mario Kart Tour》(5) 願榮光歸香港

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
有車無翼
用呢種方式復刻都幾好丫
農曆新年都未有online mode就果斷斷課gold
其實幾正
我而家有7隻ur人12隻ur車
但係得1隻ur翼

50抽得隻yoshi
我調轉 只有3隻人 + 唔少車同翼
抽多50拎埋堆野算啦
哪有石

Max Level has bern increaesed!
https://www.reddit.com/r/MarioKartTour/comments/ec8v5a/max_level_has_bern_increaesed/
lv99不再是上限
groot巴加油
屌 又一隻都抽唔到
今個聯賽又可以放棄。
車無角無翼無⋯
屌佢老母個幽靈沼澤1R做過聯賽又做返
今次有普通鬼、有普通車、都有蕉翼
不過全部都係LV1/2

左下無車無翼,都成50抽

點解又係佢嘅...佢唔係應該喺聯賽26咩 Dklm 今次唔會再輸俾佢
3Ds rainbow road第3圈先比人跌落街
咁一開始d圍難有咩用
我抽左90石 。 出左UR啦⋯⋯⋯終於
不過Dllm 係上輪既車⋯ 今次無用!!!!
升唔到㗎 純粹由MAX變0.0%
發誓唔會再課金抽野
今轉隻YOSHI 好似唔勁...都係留RUBY下次抽...
差啲唔記得cancel gold pass
留返tour最尾一日先sub返
3. 汪汪(Chain Chomp)
SFC 瑪利歐賽道 2 (SNES Mario Circuit 2) X
倫敦環線 N/R/X/RX
3DS 彩虹之路

角色特徵V3
1. 寶寶
瑪利歐寶寶、碧姬公主寶寶、黛西公主寶寶、羅潔塔寶寶、路易吉寶寶、庫巴Jr.

2. 戴帽子
瑪利歐寶寶、路易吉寶寶、瑪利歐、路易吉、狄狄剛、瓦利歐、瓦路易吉、金屬瑪利歐、瑪利歐(樂團成員)、羅潔塔(萬聖節)、碧姬公主(假期)、嘿呵(糕點師)、瑪利歐(聖誕)、紅色慢慢龜(比賽)、黛西公主(聖誕)、瓦路易吉(巴士賽車手)

3. 穿短袖
碧姬公主寶寶、黛西公主寶寶、羅潔塔寶寶、碧姬公主、黛西公主、瓦利歐、奇諾比姬公主、碧姬公主(假期)、粉金色碧姬公主、波琳(派對)

4. 皇冠
碧姬公主寶寶、黛西公主寶寶、羅潔塔寶寶、碧姬公主、黛西公主、羅潔塔、害羞幽靈王、奇諾比姬公主、害羞幽靈王(路易吉洋樓)、粉金色碧姬公主

5. 揹龜殼
慢慢龜、碎碎龜、伊吉、拉里、雷米、洛德威格、莫頓、洛伊、溫緹、耀西、庫巴、球蓋姆、庫巴Jr.、枯骨庫巴、紅色慢慢龜(比賽)、耀西(馴鹿)

6. 戴手套
碎碎龜、瑪利歐、碧姬公主、黛西公主、路易吉、奇諾比奧(維修人員)、瓦利歐、瓦路易吉、奇諾比姬公主、瑪利歐(樂團成員)、瑪利歐(日式褲裙)、瑪利歐(聖誕)、粉金色碧姬公主、黛西公主(聖誕)、瓦路易吉(巴士賽車手)、波琳(派對)

7. 庫巴七人眾(Koopalings)
伊吉、拉里、雷米、洛德威格、莫頓、洛伊、溫緹

8. 三根毛髮
莫頓、球蓋姆

9. 絲帶
溫緹、奇諾比姬公主、碧姬公主(和服)、凱瑟琳

10. 有鬚
瑪利歐、路易吉、瓦利歐、瓦路易吉、金屬瑪利歐、瑪利歐(樂團成員)、瑪利歐(日式褲裙)、瑪利歐(聖誕)、瓦路易吉(巴士賽車手)

11. 洋服
碧姬公主、黛西公主、羅潔塔、奇諾比姬公主、波琳、碧姬公主(和服)、羅潔塔(萬聖節)、碧姬公主(假期)、粉金色碧姬公主、黛西公主(聖誕)、波琳(派對)

12. 伸舌頭
耀西、害羞幽靈王、害羞幽靈王(路易吉洋樓)、耀西(馴鹿)

13. 有角
庫巴、庫巴Jr.、枯骨庫巴、耀西(馴鹿)

14. 領帶
森喜剛、瑪利歐(樂團成員)、瓦路易吉(巴士賽車手)

Rainbow road又整得幾好玩
15蚊5石加翼有冇人課
好得意好想要
課左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞