手機版孖寶賽車 《Mario Kart Tour》(5) 願榮光歸香港

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
今次個冬冬好難擊飛
一圈得嗰兩隻
仲要係隔離左右
仲要次次經過嗰陣都唔跌落嚟
咪係,每次有炸彈或者大菇或者fever佢就上左去
課左3百幾蚊,20抽得一張UR
所謂東京2 同東京1 八成相似 改少少就當係一條新賽道
等你D 架生用唔返
門松挑戰邊關易解?
今次rank cup 既東京賽道 2x 我有賀年滑翔翼 Lv1 同埋 非洲菊花朵 Lv2, 用邊個會高分d
用券升隻UR
https://twitter.com/kart_tour/status/1212744651083538433?s=21
傳言下期有普通鬼45石pack同UR紙鶴翼90石pack

我估下期聯賽極可能係Diddy Kong Cup
左上東京2R要抽UR Toad或者課金買普通鬼pack
右上叢林R就要繼續課gold pass攞隻金龜
左下彈珠台N就要抽UR精選車同翼

仲未抽到江戶子
反正下個禮拜聯賽都可能用得著
如果我冇估錯係Diddy Kong Cup嘅話
隻金龜以送黎講幾勁
20 抽中咗3隻UR (但無 feature)

下一次10抽係咪應該 reset 條管呢?
冇個X賽道有8000分
我30抽中3隻UR

Reset水管之後第1個10抽

閃電又chok唔到
精選又抽唔到(講緊幾期精選)
排名又下下俾人壓到勁低

依家打算每日登入拎石同拎夠三百個coins就算
下個十抽都冇精選UR就棄game
20抽
1 spotlight 2 ultra rare
有冇需要reset?
想問係咪有D 車係易D 出到藍火?

啱啱用 pink mushmellow 感覺易出藍火好多
閃電好易chok
首先熄自動道具,一開始你自爆排第8,用加閃電機率翼
食第一個道具箱通常係2個加速菇+一個金幣(如果係fever or 2加速菇+大菇就再黎過)
唔好用2個加速菇,keep住撞牆排第8直到食第二個道具箱,通常就會係閃電
係咪依家抽野有up,頭十抽中三張ur
早知之前儲石
呢次特別優惠提高咗機會
求add frd
1218 6544 3019
已經用ur閃電翼 試過幾場都係得加速同大菇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞